Co to jest za bezpiecznik ten pomiędzy zbiorniczkiem wyrównawczym a akumulatorem mk3 1.9 TD silnik AAZ,czy ma jakiś wpływ na odpalanie auta i czy można go z czegoś dorobić gdyż ten jest przerwany.z góry dzięki za pomoc. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/817 ... 6048a.html
Ostatnio zmieniony śr paź 21, 2009 18:56 przez krzemyk101, łącznie zmieniany 1 raz.
to bezpiecznik od przekaźnika świec żarowych musi być sprawny z tego co wiem przekaźnik odpowiada za dogrzewanie świeć po rozruchu silnika (swiece grzeją jeszcze przez jakiś czas po odpaleniu) bezpiecznik kosztuje kilka groszy doraźnie można założyć kawałek drucika
Ostatnio zmieniony śr paź 21, 2009 22:22 przez Neoarti, łącznie zmieniany 1 raz.
NordGlass Diamentowe szyby samochodowe, jak masz problem z szybą wal śmiało na PW :)
Neoarti, Jesteś pewny? A nie są to bezpieczniki od wentylatora? Z tego co się orientuję to bezpiecznik świec żarowych jest we wnętrzu jest to taka powiększona wersja innych bezpieczników, ma 50A. Kiedyś się o to pytałem na forum to mi tak tłumaczono, że to od wentylatora, ew podgrzewacza płynu.
Ostatnio zmieniony czw paź 22, 2009 17:18 przez t0mal, łącznie zmieniany 1 raz.
napewno on nie jest od swiec, od swiec jest gdzie indziej a poza tym ten bezpiecznik o ktory pytasz nie wystepuje tylko w dislach wiedzialem taki sam u kolegi w golfie 1.8
Sam sie zastanawiam od czego on jest, byc moze od wentylatora