Nie odpala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie odpala
Witam kolegów, moze mi pomożecie. Ostatnio mam problem z odpaleniem auta.Wymieniłem dziś kopułke, palec i przewody i nadal słabo pali,odpalił dziś za 6 razem i to z ledwością.Co to może być??Jeszcze przed wymianą przewodów auto z rana nie chciało zapalić, a po pracy wieczorem poszedłem jeszcze go pokręcić, i ku mojemu ździwieniu odpalił za 1 razem
Witam panowie mam wielki problem z moim Golfem 3 silnik AFT objawy są takie auto odpala rano bez problemu po przejechaniu czasami kilku kilometrów gaśnie jakby nigdy nic,najgorszy jest problem w tym ze nie mogę odrazu auta odpalić bo gdy kręce rozrusznikiem to auto niechce odpalić miga mi tylko kontrolka z oleju po odczekaniu ok 3-4 min auto odpala,takie objawy mam bardzo czesto pomóżcie mi prosze bo nie wiem co może być może jakis czujnik nadmieniam iż auto ma założoną instalacje gazową ale w tym krytycznym momencie nie odpala na benzynie jak i na gazie