[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
DaVWidek,
mimoze duzo widzialem na zywo itp to tak mi sie wydaje ze to był spontan czyt---> zlewki i wyszlo takie cos :D:D
na spontanie mieszany
mimoze duzo widzialem na zywo itp to tak mi sie wydaje ze to był spontan czyt---> zlewki i wyszlo takie cos :D:D
- GTI EDITION -
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tirsone pisze:Piękne to auto jest. Nie wiedziałem, że takie tu jest
dla mnie to jest auto do działu Projekty
Wielkie gratki
Jest i to nie od wczoraj Wielu nie zagląda w nie interesujące ich działy np mk1 ja po mk3 sie przyznam rzadko śmigam Jeśli kiedyś przeniosą mi temat w projekty to sie nie obraże
Dzięki za słowa uznania
Ostatnio zmieniony śr paź 21, 2009 12:33 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.
A czytałem jakiś czas temu że chesz caddy sprzedać i się wk***łem, bo to bez wątpienia najładniejszy wytwór społeczności forumowej, aż tu nagle zdziwienie - caddy zostaje
Jeżeli skończysz go z taką dbałością i smakiem jak zacząłeś, to na najbliższym zlocie masz u mnie pewną flaszke za szanse oglądania cuda
Jeżeli skończysz go z taką dbałością i smakiem jak zacząłeś, to na najbliższym zlocie masz u mnie pewną flaszke za szanse oglądania cuda
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
gratki chłopie należało się
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers