[mk3] ~!@#$%^ jak sciagnac listwe spod zderzaka ??

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

sweden
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

[mk3] ~!@#$%^ jak sciagnac listwe spod zderzaka ??

Post autor: sweden » czw lut 16, 2006 13:38

Polamalem ja, chcialem wymienic na wieksza, ta z gti tylko mam maly problem... JAK TO CHOLERSTWO wyciagnac ?? :D Szarpie sie z tym od godziny, rece mam cale poprzecinane, a to w ogole wyjsc nie chce :). Jest na to jakis myk ?? Prosilbym o szybka odpowiedz bo jak nie to zaraz zderzak zdemontuje :D
Pozdrawiam :pub:

r30q
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: r30q » czw lut 16, 2006 13:42

heh to jest na zaczepy, ona sie wypina, to wszystko, i nie jestem pewny ale chyba jezt od spody przykrecona po srodku ,jak wypniesz jedna czesc, nic skomplikowanego :)

Inne auto z grupy VAG

Awatar użytkownika
mi5iek84
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: mi5iek84 » czw lut 16, 2006 13:45

sprawdź czy nie jest przymocowana na stałe może ktoś przed tobą (poprzedni właściciel np) nie przymocował jej jakąś śrubką albo czymś w tym stylu. bo tak jak r30q pisze dokładka jest na zaczepy i się ją poprostu wypina

PozdroVWienia

[url=http://imageshack.us][img]http://img118.imageshack.us/img118/5306/logoeg5.jpg[/img][/url]

sweden
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: sweden » czw lut 16, 2006 13:45

nic skomplikowanego ale ile nerwow... zaraz sprawdze z ta srubka :). Sa zaczepy, ale oprocz tego sa takie hmm... zatrzaski ktore strasznie mocno trzymaja. Lece sprawdzic motyw srubki :)

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: MAPET » czw lut 16, 2006 13:46

ciagnij od strony nadkola... ale sprawdz ta srubke... ;)

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

sweden
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: sweden » czw lut 16, 2006 13:54

Srubki nie ma, pomocowalem sie z tym znowu. Przyklejone to nie jest napewno, ja tez troche sily mam, boje sie pozatym ze polamie czesci w tym rowku w ktorym to siedzi. W zyciu nie przypuszczalem ze tyle zabawy z tym bedzie :D

Mapet od strony nadkola z jednej strony mi poszlo :) Ale to byla akurat ta polamana czesc i teraz polowka zostala, a calosc drugiej czesci ani rusz :) Takze mam 1,5 hokeja :D hehe

Ide meczyc to dalej... prosze o dalsze podpowiedzi...

Awatar użytkownika
inek01
Lord GTI
Lord GTI

Post autor: inek01 » czw lut 16, 2006 14:00

Wez lepiej podjedz do kogos na kanal, albo podnosnik, bo polamiesz do reszty ;)
W ostatecznosci zdejmij zderzak w chole....

[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...

Awatar użytkownika
misiek
_
_
Kontakt:

Post autor: misiek » czw lut 16, 2006 14:00

sweden pisze:Srubki nie ma, pomocowalem sie z tym znowu. Przyklejone to nie jest napewno, ja tez troche sily mam, boje sie pozatym ze polamie czesci w tym rowku w ktorym to siedzi. W zyciu nie przypuszczalem ze tyle zabawy z tym bedzie

Mapet od strony nadkola z jednej strony mi poszlo Ale to byla akurat ta polamana czesc i teraz polowka zostala, a calosc drugiej czesci ani rusz Takze mam 1,5 hokeja hehe

Ide meczyc to dalej... prosze o dalsze podpowiedzi...
ja bym to kantówką (fleksą) to delikatnie kawałek po kawałku wycioł(ale tak by reszty nie uszkodzić)

:-k ...

sweden
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

UDALO SIE :D

Post autor: sweden » czw lut 16, 2006 14:24

chcialem dac plusika, ale nie popisaliscie sie :) hehe
Trzeba bylo te zatrzaski bardzo cienkim srubokretem podwazac, tzn. ciagnac mocno w dol, zeby udalo sie to wyciagnac. Golf byl bity, moze dlatego ze to jakas podruba byla tak mocno zaskoczyla, skubana :)
Dzieki wszystkim ktorzy sie odezwali. :D

Awatar użytkownika
Wojtes3mkIII
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Wojtes3mkIII » czw lut 16, 2006 16:41

niedawno tez to ściągałem tylko tą szeroką, trzymało to cholerstow mocno, aleja zaczełem ściągać od łączenia czyki od środka i kończyłem przy nadkolach i tak jak kolega zrobił też podwazyłem wkrętakiem i wyskoczyło przy pociągnięciu. ja wymnienałem spojler bo połamalem na sarence którą przejechałem :grrr:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”