A co to?arwam pisze:masz może zrobionego Governora ?
Zawór juz mam zamknięty i lekko przechylony boost pin, o jakieś 20 stopni.Mam wrazenie ze sie to odbilo na zuzyciu paliwa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
a jaka dmuchawe masz?bongo pisze:U mnie wyraznie puchnąarwam pisze:a co do próby ciśnienia doładowania na postoju to jak byłem na Ujazdówce to panowie z serwisu BOSCHA się zainteresowali między innymi moim pojazdem jako że to był chyba jedyny pomodzony diesel na tym zlocie i na postoju chcieli sprawdzać ciśnienie czy węże puchną
jak dawkę zwiększasz to z pedałem sięwtedy delikatniej obchodzisz bo powiększasz skalę wydajności pompy.dominik7 pisze:Wciskam pedal gazu tak samo i tak samo krece jak zawsze do max. 3200 obr.
to jest fakt ale T4 czy K24 bym lochą nie nazwał bo jak wtedy nazwać coś pokoruj Holseta HX35 czy HX40 ?mrozoo pisze:by niezle zadymic na postoju zeby taka locha wstala
to juz big locha;) i nie warto tego nawet zakladac do pomp mniejszych niz 11,12mmarwam pisze:to jest fakt ale T4 czy K24 bym lochą nie nazwał bo jak wtedy nazwać coś pokoruj Holseta HX35 czy HX40 ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości