Polo 6N2 by Toper
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
no właśnie Toper dawaj filma niech wszyscy zobaczą co pomodziłeś ostatnio w aucie
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
filmik bedzie za kilka dni, jak ogarne przod do konca Ci co widzieli na zlocie wiedza co i jak, reszta prosze o cierpliwosc, kkkubek nie bylby soba gdyby sie nie pobawil i spuscil mi auto na glebe na przystanku podczas wysiadania
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
new rims --> BACK TO THE BLACK
no wiec, fot narazie nie mam za ciekawych, beda po ogarnieciu przodu, widze ze idgray jest w temacie a co do felg to standardowo zarzucam taka mini ankiete i czekam na porady oraz opinie
poza tym ze zmian czysto kosmetycznych, tyl nabral nieco ladniejszego wygladu, zmienilem moje poszpreyowane lampiszony na standardowe zwyklasy i rzeczywisice jest o niebo lepiej (kkkubek miał racje ) oraz doszła wlepka o słusznej treści
poza tym ze zmian czysto kosmetycznych, tyl nabral nieco ladniejszego wygladu, zmienilem moje poszpreyowane lampiszony na standardowe zwyklasy i rzeczywisice jest o niebo lepiej (kkkubek miał racje ) oraz doszła wlepka o słusznej treści
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
Mowielm mowilem, sluchaj sie nastepnym razem a nie wydziwiasz Teraz jeszcze dawaj kola na bialo tak jak mowielm juz 2 lata temu i bedzie super i obowiazkowo podzialaj cos z przednimi lampami bo jakos mi nie pasuja do tego projektu te co masz
Ostatnio zmieniony czw paź 15, 2009 13:48 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
i wez tu sie teraz kogos posluchaj