wskazowka paliwa zaszybko sie obniza...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wskazowka paliwa zaszybko sie obniza...
Witam
od neidawna jestem posiadaczem mk 4 1.9 tdi 110
gdy go kupilem mialem polwoe baku paliwa zrobilem 400 km i jeszcze nie swiecila sie rezerwa ... zatankowalem do pelna zrobilem 150 km i wskazowka i juz wedlug wskazowki mam 3\4 baku ... a nawet troche mniej .
albo jest cos z plywakiem albo zaczal duzo spalac ... jakies pomysly czy to moze cos z plywakiem ?
od neidawna jestem posiadaczem mk 4 1.9 tdi 110
gdy go kupilem mialem polwoe baku paliwa zrobilem 400 km i jeszcze nie swiecila sie rezerwa ... zatankowalem do pelna zrobilem 150 km i wskazowka i juz wedlug wskazowki mam 3\4 baku ... a nawet troche mniej .
albo jest cos z plywakiem albo zaczal duzo spalac ... jakies pomysly czy to moze cos z plywakiem ?
czytalem ze lac do pierwszego strzalu pistoletu bo jak sie ropa nagrzeje to cos tam cos tam musi byc przestrzen czyli olac to i lac do oporu ?:Djosef161 pisze:mam tak samo jak ty
Zawsze spada szybko od pełnego pozniej juz powoli zawsze lej pod korek to wolniej opada
U mnie rezerwa raz zdołała zaświecic :green_fuck:
- wariat12233
- Ma gadane
a jaka jest pojemnosc baku ? jak wleje do 1 strzalu pistoletu a po sam korek?wariat12233 pisze:jak nalejesz do pełna łącznie z wypełnieniem odpowietrznika zrobisz 150km i wskazówka dalej będzie pokazywać pełny bak
no to przy nastepnym tankowaniu naleje do pelna mam nadzieje ze sobie jaj nie robicie
- jarek19820218
- Nowicjusz
- stanislawski
- Ma gadane
U mnie wychodzi, że 62 l. Po wlaniu z odpowietrzeniem, bez przesady - ale 200km bez ruszania wskazówką, na trasie to nawet 700 i jest dopiero w połowie, ale potem niestety od połowy przejeżdżam tylko jakieś 400 i kasjer świeci!perki pisze:a jaka jest pojemnosc baku
Tato, a dlaczego ten samochód jest zepsuty?
Synku, on nie jest zepsuty. To diesel.
Synku, on nie jest zepsuty. To diesel.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
podłacze sie troche pod pytanie bo juz raz gdzies pytałem ale nie dostałem odpowiedzi co do wskazan jakis czas temu podczas jazdy a mialem ponad pol baku oswiecila sie rezerwa a wskazówka spadła zatankowalem za jakies 50 zl ale wskazowka podnoci sie tylko do poziomu rezerwy i juz dalej nie idzie zatankowalem do pelna i znowu to samo moze mi ktos powiedziec jak w TDI wyglada pływak lub jak sie do niego dostac i czy to moze byc zawieszony plywak czy cos innego
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
Masz do niego dostęp jeśli podniesiesz tylną kanapę...Yaro1981 pisze:podłacze sie troche pod pytanie bo juz raz gdzies pytałem ale nie dostałem odpowiedzi co do wskazan jakis czas temu podczas jazdy a mialem ponad pol baku oswiecila sie rezerwa a wskazówka spadła zatankowalem za jakies 50 zl ale wskazowka podnoci sie tylko do poziomu rezerwy i juz dalej nie idzie zatankowalem do pelna i znowu to samo moze mi ktos powiedziec jak w TDI wyglada pływak lub jak sie do niego dostac i czy to moze byc zawieszony plywak czy cos innego
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON