rura chrom fi 50 - 3m

Moderator: G0 Karcio
Ta obudowa to jest taka "nakładka" maskująca, czy do niej jest jakaś specjalna podstawa ?XenO pisze:- ori obudowa akumulatora
u nas to raczej nie osiagalne więc zaatakowałem ebay.deGumis_Krk pisze:XenO, Gdzie kupiłeś tąobudowe ?
lampy niestety nie ori ale mi sie bardzo podobają dlatego kupiłem, co do xenonu to bedzie 6000K z tego co mi wiadomo powinny być spryski ale bez nich też bedą dobrze świeciłyhunterek pisze:powiem Ci ze lampy konkretneori ? czy jakiejs innej firmy ? bedziesz montowal do tego xenon ? i jak to jest z ta homologacja na lampach dotyczaca xenonu i czy musza byc spryski ?. pozdro powodzenia.
no właśnie o te spryski mi chodzi przy kontroli. Bo misiaki ostatnio lubia czepiac sie do xenonow i sprawdzaja homologacje jakies smieszne i spryski wiec z tad moje pytanieXenO pisze:lampy niestety nie ori ale mi sie bardzo podobają dlatego kupiłem, co do xenonu to bedzie 6000K z tego co mi wiadomo powinny być spryski ale bez nich też bedą dobrze świeciły
Chyba tam u Ciebie sprawdzają, bo ja jeżdżę i jeszcze ani razu mnie nie zatrzymali. Mam nie ori xenony i atrapy sprysków. Jak zatrzymają to zmienię na zwykłe soczewki, ale nie sądzę żeby to nastąpiło.hunterek pisze:no właśnie o te spryski mi chodzi przy kontroli. Bo misiaki ostatnio lubia czepiac sie do xenonow i sprawdzaja homologacje jakies smieszne i spryski wiec z tad moje pytanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości