VW GOLF III 1.9 GTI TDI 20 JAHRE by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za komentarze
spoko mieszczę się śmiesznie to wygląda ale daje radeidgray pisze:ale teraz się tak zastanawiam jak ty się zmieścisz do nowego auta Przemku ?
obejdzie się :green_fuck:Garyvw pisze:fotel wyrzuci i z kanapy bedzie sterowal
ehh nie wiem nie mam kiedy felg pomalowaćkkkubek pisze:Kiedy beda foty na nowym pomaranczowym zimowym pakiecie
specjalnie dla Ciebie"Rafcio"Poncek17 pisze:kiedy jakies fotki mk1 ???
dokładnie na razie jestem daleko w Lesie i nie ma co pokazywać, może po nowym roku założę jakiś temat i co nieco pokażękkkubek pisze:Mk1 rozebrane na czesci pierwsze nie ma co pokazywac
Ostatnio zmieniony czw lis 26, 2009 23:06 przez pczerniej, łącznie zmieniany 1 raz.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Ty a co ty tam pod maska szukasz jak i tak sie nie znasz
To co tym w tym lesie robisz jak juz grzybow nie ma :green_fuck: Widzialem co juz jest zrobione, spokojnie moze zakladac temat bo ma duzo fot z roboty przy nim tylko sie wstydzie pala jedna :green_fuck:
Ps. na tej focie wygaldasz jak Gryzlli
To co tym w tym lesie robisz jak juz grzybow nie ma :green_fuck: Widzialem co juz jest zrobione, spokojnie moze zakladac temat bo ma duzo fot z roboty przy nim tylko sie wstydzie pala jedna :green_fuck:
Ps. na tej focie wygaldasz jak Gryzlli
Ostatnio zmieniony czw lis 26, 2009 23:29 przez kkkubek, łącznie zmieniany 3 razy.
NORD-VAG.PL
może szuka dawcy do swapakkkubek pisze:Ty a co ty tam pod maska szukasz
a więc u Ciebie wylądowała jedynka słowika, gratuluje zakupu
myślałem że kupiłeś golfa od kuby, w tym samym czasie sprzedał a u Ciebie w temacie coś się przewinęło o kupnie mk1
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=117171&start=0][img]http://img59.imageshack.us/img59/8277/headerbgl.jpg[/img][/url]