Ile można wycisnąć koni z ABFa??
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
pier** bez sensu.kto tu pisze ze to cos złego.jedni wolą dlubanie inni kupic mocniejsze autko i jezdzic zamiast dlubac w garazu.pokaz mi kilku trzydziestoparo letnich facetow co tak robi,oczywiscie są tacy ale traktuja to jako hobby.z tego sie wyrasta i tyle.zobaczymy czy ty za 10 lat bedziesz sam olej zmienialMateusz74 pisze:zmienić dział na "pogawędki" lub "podróże".
Nie unoś się Duber, ale ten dział dotyczy tuningu czyli modyfikacji aby sprzęt lepiej zapieprzał.Właśnie trzydziestolatków stać na takie hobby ponieważ w tym wieku już jesteś jako tako "ustawiony".Wielu forumowiczów siedzących w tym dziale ma ponad 30 lat a wymiana oleju to dla mnie czysta przyjemność.Nie mówiąc już o pogrzebaniu w piecu .
- emilson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zapraszam daj znac na gg niekiedy cie widuje na LublincuAlan GTi pisze:chcialbym kiedys z Toba pogadac na zywo...
a o czym chcesz gadac
[ Dodano: 08 Paź 2009 21:24 ]
i tu sie nie zgodze w małej miejscowosci Lublineic jest trzech z ekipy trzydziestoparoletnich facetow co modza jak wsciekli przy autach i smigaja nimi na codzien :green_fuck:duber pisze:okaz mi kilku trzydziestoparo letnich facetow co tak robi,
Ostatnio zmieniony sob paź 10, 2009 23:28 przez emilson, łącznie zmieniany 1 raz.
never ending story
zalatuje mi tu OFF Topem ; )
W dodatku mam wrażenie, że przedmiot dyskusji/sporu w zasadzie nie istnieje.
Polska to prawie wolny kraj więc jak ktoś chce za 9 tysi wsadzić turbo to śmiało. Życie szybko zweryfikuje tę cyfrę. Jak zaczynałem zabawy w swapy to też myślałem, że mój biznes plan jest przemyślany i wyszła pupa.
Powiem tylko tyle, że wybór turbo czy N/A to kwestia indywidualnych upodobań. Ja jestem bardzo zadowolony za swojego N/A. Ale gdybym miał szmal to bym dołożył suszarę bo jak nic cenię sobie przyspieszenie a to przy turbo ma się jak na zawołanie, no a w N/A wiadomo, że trzeba wyżej kręcić, co też lubię aczkolwiek nie wszyscy moi pasażerowie czują się wtedy komfortowo :green_fuck:
Peace
W dodatku mam wrażenie, że przedmiot dyskusji/sporu w zasadzie nie istnieje.
Polska to prawie wolny kraj więc jak ktoś chce za 9 tysi wsadzić turbo to śmiało. Życie szybko zweryfikuje tę cyfrę. Jak zaczynałem zabawy w swapy to też myślałem, że mój biznes plan jest przemyślany i wyszła pupa.
Powiem tylko tyle, że wybór turbo czy N/A to kwestia indywidualnych upodobań. Ja jestem bardzo zadowolony za swojego N/A. Ale gdybym miał szmal to bym dołożył suszarę bo jak nic cenię sobie przyspieszenie a to przy turbo ma się jak na zawołanie, no a w N/A wiadomo, że trzeba wyżej kręcić, co też lubię aczkolwiek nie wszyscy moi pasażerowie czują się wtedy komfortowo :green_fuck:
Peace
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Ja na przyklad zaliczam sie do powyzszej listy Grzebie w VW od 12 lat. Nie znudziło mi sie i prawdopodobnie nigdy sie nie znudziduber pisze:pokaz mi kilku trzydziestoparo letnich facetow co tak robi,oczywiscie są tacy ale traktuja to jako hobby.z tego sie wyrasta i tyle.zobaczymy czy ty za 10 lat bedziesz sam olej zmienial
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
nietylko ty sie do niej zaliczasz ja dlubie w golfie od 17 lat i nadal mnie to bedzie krecicbugalon pisze:Ja na przyklad zaliczam sie do powyzszej listy Grzebie w VW od 12 lat. Nie znudziło mi sie i prawdopodobnie nigdy sie nie znudziduber pisze:pokaz mi kilku trzydziestoparo letnich facetow co tak robi,oczywiscie są tacy ale traktuja to jako hobby.z tego sie wyrasta i tyle.zobaczymy czy ty za 10 lat bedziesz sam olej zmienial
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
bo akurat napisalem to na forum gdzie najwiecej jest takich ludzi.ok jest dziesiatki trzydziestolatkow a tysiace nastolatkow.i tak z czasem trzydziestolatkom to przechodzi.ja kiedys w mk2 po nocach grzebałem a teraz inspekcji niechce mi sie skasowac co kiedys bylo niedopomyslenia ze cos mi tam sie wyswietla.zobaczycie z czasem...
- Andrzej32
- Ma gadane
- Kontakt:
I tak trzymać.bugalon pisze:Ja na przyklad zaliczam sie do powyzszej listy Grzebie w VW od 12 lat. Nie znudziło mi sie i prawdopodobnie nigdy sie nie znudziduber pisze:pokaz mi kilku trzydziestoparo letnich facetow co tak robi,oczywiscie są tacy ale traktuja to jako hobby.z tego sie wyrasta i tyle.zobaczymy czy ty za 10 lat bedziesz sam olej zmienial
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=501684
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kiedys byles byc moze pedantem??? generalnie wiekszosc 30 latkow grzebie malo w autach z dwoch powodow, ..PRACA DZIECKO ja sam nie mam czasu na swoje auto wiec wiem jak to jestduber pisze: a teraz inspekcji niechce mi sie skasowac co kiedys bylo niedopomyslenia ze cos mi tam sie wyswietla.zobaczycie z czasem...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
195,5KM@6718RPM 214Nm@6055RPM
lista modów
wałki schrick 276/276
dolot 3 cale na przerobione ori puszce i przepustnicy
kolektor supersprinta i przelot 55mm
zamach 5,5kg
kółko dBilasa
i zestrojone to wszystko przez chłopaków z Genowefy
lista modów
wałki schrick 276/276
dolot 3 cale na przerobione ori puszce i przepustnicy
kolektor supersprinta i przelot 55mm
zamach 5,5kg
kółko dBilasa
i zestrojone to wszystko przez chłopaków z Genowefy
Ostatnio zmieniony śr gru 02, 2009 14:39 przez yahoo_p, łącznie zmieniany 1 raz.