Jestem tu nowy wiec na poczatku chcialem przywitac wszystkich uzytkownikow forum.
Posiadam golf mk3 1.8 90 PS na jednopunktowym wtrysku. ostatnio pojawil mi sie problem z odma poniewaz pojawil sie olej we wtrysku.. i tu pojawia sie moje pytanie czy odma moga wydostawac sie spaliny?? Czym to jest spowodowane?? co z tym zrobi?? Prosze o jakas pomoc
[Golf mk3] Problem z odma
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
no nawet czasami powinny - a to w sytuacji gdy masz juz zużyty silnik i nieszczelną powierzchnie cylinedr - tłok, wtedy częśc spalin idzie do skrzyni korbowej, a z tamtąd uciekają właśnie odmą, bo ona jest do odpowietrzanaGrooby pisze: czy odma moga wydostawac sie spaliny??
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a ja podczepie sie pod pytanie:
u mnie odma jes za silnikiem, taka jakby szeroka butelka ktora konczy sie wezem idacym gdzies w strone chyba wtryskiwacza. co sie moze stac jesli ta rurka np. wyskoczyla i sobie obok dynda?
u mnie odma jes za silnikiem, taka jakby szeroka butelka ktora konczy sie wezem idacym gdzies w strone chyba wtryskiwacza. co sie moze stac jesli ta rurka np. wyskoczyla i sobie obok dynda?
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<