Jest Moze Jakis Bezpiecznik Albo Cos Na Tablicy Bez. Moze Cos Jest Przepalone?!
Prosze O Pomoc... Bede Bardzo Wdzieczny Za Kazda Porade..

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
No Wiem... Wiesz Dzis Walentynki Kurde Nie Bede Przecie Z Panna Jezdził Na Trzecim Biegu Dmuchawy Bo Szału Mozna Dostac :-p Wymienie Drut Na Bezpiecznik Najszybciej Jak To Mozliwe Yyyy Jak W 3 Punktach... Ja Go Tylko Zbocznikowałem?! Czyli Gdzie Mam Jeszcze Dolutowac?!sas_gti pisze:zanim wlutowałeś trzeba to było sprawdzić czy ten bezpiecznik był faktycznie spalony..teraz to se mozna gdybać...poza tym ten nowy bezpiecznik lub tak jak mówi porada drut należy wlutować w 3 punktach, może tego nei zrobiłeś??
Oiza tym porada jest do dupy bo predzej czy póżniej doprowadzi do zjarania silnika albo nawet pożaru......Trzeba tam wlutować bezpiecznik termiczny na 184 st Celsjusza i 10 Amperó i tyle.....a w łożyska silnika wtrysnać smar bo to zacieranie sie i opór tego łożyska powoduje ze bezpiecznik sie pali.....pozdro
Bocznik Masz Pokazany Na Obrazku... Ja Cos Takiego Zrobilem... Kurcze Jesli Dałbys Rade To Wytłumacz Mi Gdzie Dolutowałes Ten 3 Punkt Bo Te 2 Zdaje Sie Mamy Tak Samo..sas_gti pisze:ja nie wiem co to znaczy zbocznikowac....![]()
Ja ostanio to robiłem u siebie to pamiętam ze w dwóch miejscach go lutowałem a w jednym sciskałem w takie małe klamerki do styku wychodzącego na zewnątrz kostki.....czyli pewnie tez go bocznikowałem haha pozdro.....mi zaczął hulać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 109 gości