eibach od mk3 i toledo ??
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
eibach od mk3 i toledo ??
Witam chciałem spytać czy jest możliwe zeby eibach pro kit wyciągnięty z toledo pasował równiez do golfa 3 ?? oraz może ktoś mi powiedzieć czy taka spręzyna bedzie pasowała do mk3 tdi ?? szukam po necie jakiejś rozpiski z numerami co do czego i lipa., szukajka mi się zje...ła i pokazuje tylko posty z ostatnich 2-ch dni nie wiem o co kaman.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Air Evolution
- Mały gagatek
- Kontakt:
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
tu masz do pobrania katalog eibach u venoma
http://www.venom24.pl/sprezyny-sportowe ... -2830.html
sprawdź sobie po nr czy pasuje
http://www.venom24.pl/sprezyny-sportowe ... -2830.html
sprawdź sobie po nr czy pasuje
Rocznik toledo to '96, koleś ma do sprzedania i twierdzi że do mk3 też podejdzie. ja mam '97 Tdi.
W ogóle nie rozumiem jak te same sprężyny pasują od 1.4 do 1.9 tdi. Może ktoś objaśni mi po krótce?? Przecież to zupełnie inna masa przodu
W ogóle nie rozumiem jak te same sprężyny pasują od 1.4 do 1.9 tdi. Może ktoś objaśni mi po krótce?? Przecież to zupełnie inna masa przodu
Ostatnio zmieniony sob paź 10, 2009 18:43 przez ewaldino, łącznie zmieniany 1 raz.
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
to jest nielogiczne ale tak jest,ewaldino pisze:Rocznik toledo to '96, koleś ma do sprzedania i twierdzi że do mk3 też podejdzie. ja mam '97 Tdi.
np w Intercarsie sa dostepne eibachy -30, i sa takie same do wszystkich wersji silnikowych ,
maja tam tez Lesjoforsy -35, a te juz sa inne w zaleznosci od silnika
Ostatnio zmieniony sob paź 10, 2009 19:09 przez mariachi, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawdzałem wg tego katalogu i ogólnie nie ma tam toledo I. Numer tej sprężyny to EW 8103001VA, natomiast wg katalogu do mk3 po 94r numer : 8547001, wynika z tego że nie bardzo to pasuje, chyba koleś coś bajeruje a nie kupie kota w worku. Może ma ktoś takie używki do mk3 do opylenia ??
Patrzyłem teraz na allegro, amorki na przód i tył sa te same do mk3 po '94 i toledo I po '95, czy może to oznaczać że sprężynki też podpasują?? Co o tym myślicie ??
Patrzyłem teraz na allegro, amorki na przód i tył sa te same do mk3 po '94 i toledo I po '95, czy może to oznaczać że sprężynki też podpasują?? Co o tym myślicie ??
Ostatnio zmieniony sob paź 10, 2009 21:25 przez ewaldino, łącznie zmieniany 1 raz.