Witajcie!!
Jestem tu nowy, przeszukałem forum juz wielokrotnie - nie moge nigdzie znalezc porady, a potrzebuje pilnie pomocy.
Prosze, czy mozecie mi powiedziec jak zdemontowac i wymienic klamke w mojej Mk2???
Ktos mi ułamał klamke na parkingu pod domem i nie moge normalnie wsiadac, tylko musze sie mocowac przec 15min. Kupilem juz klameczki, ale nie wiem jak je wymienic, a nie chce czegos popsuc....
Podejrzewam,ze temat byl juz nie raz poruszany, ale nie moge znalezc zadnego posta na ten temat, wiec BARDZO prosze o pomoc.
Dzieki
Tommy
Demontaż i wymiana klamek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Sciągasz listewke ochronno -ozdobną z klamki i masz tam srubke na srubokret (na foto zolty kolor), odkrec ją, jak masz otwarte drzwi to z boku drzwi na wysokosci klamki i nad zamkiem masz drugą srube troszke wiekszą na krzyzaka(niebieski kolor) tez ją odkręć i klamka powinna wyjść
Ostatnio zmieniony pt paź 09, 2009 10:14 przez Dziku VR6, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
SUPER!! Dzieki za błyskawiczną odpowiedź
DZIĘKI PIĘKNE za tak szybką odpowiedź!!!!
Wygląda na to, że jeszcze dziś postaram sie to ogarnąć
Myśle, ze powinno się udać
Raz jeszcze serdeczne dzieki i do zobaczenia na drodze!
Tommmy
Wygląda na to, że jeszcze dziś postaram sie to ogarnąć
Myśle, ze powinno się udać
Raz jeszcze serdeczne dzieki i do zobaczenia na drodze!
Tommmy