moduł sterujący COD ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
moduł sterujący COD ???
Witam, niedawno nabyłem Golfa III 1.9 TDI i przy okazji wymiany jednego z bezpieczników okazało się, że w skrzynce podczepiony jest jakiś moduł z napisem Moduł COD. Ma ktoś może pojęcie do czego on służy - pewno do sterowania czegoś, ale co i jak to nie mam pojęcia.
Z góry dzięki za pomoc :blush:
Z góry dzięki za pomoc :blush:
- Paweł Marek
- V.I.P.
jeśli to moduł od centralnego zamka i dobrze myślę, to oznaczałoby to, że nie powinien otwierać drzwi z pilota po odłączeniu tego całego modułu.
zara sprawdzę, to się okaże
a co do alarmu, to też jest to możliwe bo poprzedni właściciel mówił coś o jakimś alarmie, ale jakoś na pilota to on nie działa
[ Dodano: 08 Paź 2009 11:23 ]
więc, po odłączeniu modułu centralny nie działa.
możliwe zatem, że to moduł tylko do centralnego, ale nie zdziwiłbym się gdyby się okazało, że to alarm jakoś powiązany z działaniem centralnego (??) jak będę miał więcej czasu to jeszcze sprawdzę czy auto w ogóle odpala bez tego modułu
zara sprawdzę, to się okaże
a co do alarmu, to też jest to możliwe bo poprzedni właściciel mówił coś o jakimś alarmie, ale jakoś na pilota to on nie działa
[ Dodano: 08 Paź 2009 11:23 ]
więc, po odłączeniu modułu centralny nie działa.
możliwe zatem, że to moduł tylko do centralnego, ale nie zdziwiłbym się gdyby się okazało, że to alarm jakoś powiązany z działaniem centralnego (??) jak będę miał więcej czasu to jeszcze sprawdzę czy auto w ogóle odpala bez tego modułu