no bede próbowal prawdopodobnie w sobote...jaki bedzie efekt to Wam napisze.....
jak byscie jeszcze cos sobie przypomnieli to piszcie...nie wiem,moze trzeba te sroby wd-40 psyknac,pewno wogole nic to nie da....
pietka_86, zrob tak jak guti, pisze, przyp... mlotem w leb kazdej srubie i potem probuj luzowac, ale jak masz zamiar odkrecac plaskim oczkowym to nawet nie wlaz pod auto, podstawa to sztywne pokretlo i nasadka szesciokatna
no mam cos takiegoszesciokatna [/quote]
no mam cos takiego
dzis jak bylem w sklepie zamowic tuleje to spotkalem akurat goscia jakiegos i tak sie zgadalismy bo pytalem sie ewentualnie o sruby zapasowe w razie W a on mi powiedzial ze powinienem odkrecic te sruby bo on wymienial juz w paru dwojkach i paru trojkach i mowil ze ani raz nie urwal...
no a zamowilem na przod TRW i na tyl LEMFORDERA beda ok????
no to tyl wymieniony...nie bylo latwo ale dalem rady:)chcac nie chcac musiałem tymczasowo odciac te uchwyty na belce co trzymaja elastyczne przewody hamulcowe bo bez tego nie wyciagnol bym starych i nie wciagnol bym nowych tulei...no ale juz sa zpowrotem na swoim miejscu przyspawane
a sruby na przednich wahaczach udalo mi sie odkrecic wszystkie:)wymienial bede jutro bo bede mial dostep do prasy a skrecilem zpowrotem na smarze tak,ze nie powinno byc problemu z ich odkreceniem ponownym...
pozdrawiam
[ Dodano: 12 Paź 2009 16:36 ]
przod dzis zrobiony:)
wielkie dzieki panowie za wszelka pomoc
pozdrawiam