Help !!!! GOLF IV !!!!!!!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Help !!!! GOLF IV !!!!!!!!!!
mam problem niech mi ktoś poradzi co mam zrobić !!!! Przy zapalaniu autka cos mi strzele prawdopodobnie w filtrze powietrza. oraz spadają mi obroty przy włączeniu ogrzewania tylnej szyby. co robić help help help )) Pozdro
-
- Forum Master
- hanti
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dokładnie tak w pierwszej kolejności sprawdź kable WN i świece no i ew. zapłonwojteks pisze:wymiana:To co robić żeby nie strzelało ?? pozdrawiam
1. świece zapłonowe
2. kable wysokiego napięcia
3. kopułka aparatu zapłonowego
4. palec rozdzielacza
3 i 4 jeżeli występują w tym silniku
może regulacja zapłonu jest wskazana
Dzięki panowie jutro dam znać czy się poprawiło pozdro dla was
[ Dodano: Czw Sty 05, 2006 20:51 ]
Panowie mam jeszce jedną prośbe !!!! Jakie świece i kable najlepiej kupić do golfa IV 1.6 gaz 98 r. a kod silnika to AKL ?? Jeden gość chciał mi dzisiaj sprzedać za 190 zł same kable według was to dużo czy nie ?? jeśli możecie to podajcie jakies namiary np: link do aukcji itp. pozdro dla was
[ Dodano: Czw Sty 05, 2006 20:51 ]
Panowie mam jeszce jedną prośbe !!!! Jakie świece i kable najlepiej kupić do golfa IV 1.6 gaz 98 r. a kod silnika to AKL ?? Jeden gość chciał mi dzisiaj sprzedać za 190 zł same kable według was to dużo czy nie ?? jeśli możecie to podajcie jakies namiary np: link do aukcji itp. pozdro dla was