głównie z uwagi na front szczęka pada mi mocno w dół, jest mutancki
kacpersky pisze: Wkrotce zmieni sie sprzeglo w moim mkIV a dlaczego to sie pewnie kazdy domysla
Moderator: G0 Karcio
kacpersky pisze: Wkrotce zmieni sie sprzeglo w moim mkIV a dlaczego to sie pewnie kazdy domysla
gwint jest ok. moze czasami brakuje troche regulacji twardosci ale nie nazekam az tak bardzoQCHARZ pisze:jak sprawuje ci się mts technic??
W najblizszym czasie. A nie zapytalem na spocie ale teraz zapytam masz moze namiar na goscia co ma zamach od g60 do sprzedania ( bo cos takiego mi mowiles na spocie ).mr_exclusive pisze:Na spocie nie zdążyłem się zapytać, kiedy planujesz wymianę sprzęgła oraz modyfikację motorowni?
tylko zalatw mu tez aparat bo przy zmianie auta oddal tez aparatmr_exclusive pisze:Chyba muszę też Marcina zatrudnić coby mojemu brzydalowi kilka fotek strzelił
Markos z montazem tych elementow nie bylo zadnych problemow. jednak w ostatnim sezonie troche sie zmienilo i ani ksenonu i ani diod juz nie ma na aucie.Markos_mk4 pisze:widzę xenony, tak mi się chce je założyć, a niema sprysków, widzę że ty machnąłeś na długie, więc nikt się nie przywali . Piękne diody, jak było z ich montażem? bo chcę podobne do siebie założyć i jak się sprawują .?
Narazie temat felg zszedl na dalszy plan. Sa inne, nowe wydatkirondell pisze:Jak tam Kacper poszukiwanie felg? Mnie też ostatnio rajcują jakieś RS'y, ewentualnie RM'y 15"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości