krzys-jeruzal pisze:zapytaj czy hamują przed i po ???
hamują przed i po pytałem, dodatkowo poinformowali mnie, że można przeprowadzić dostrojenie - korekcje na życzenie klienta bez dodatkowych kosztów....
jest możliwość zestrojenia stricte indywidualnej mapy oraz skorzystania z gotowego programu ( urządzenie milenium ).
na samym początku tematu w pierwszym temacie napisałem, że chcę konkretów w postaci opinie, doświadczeni a nie domysłów i spekulacji, nie rozumiem ale za każdym razem tak się dzieje, że opinie są bardzo pomieszane i często wiesza się koty, każdy od czegoś zaczyna a jak możecie ich oceniać jeśli ich nie znacie?!? heh
pomyślcie o tym w ten sposób, że zastanawiam się, rozeznaje rynek, znam markę DYNOSOFT, JETTRONIC i nie podlega to dyskusji że są klasą samą dla siebie,szacun, ale chciałem spytać o inną firmę,, w tym przypadku C-Tronic która wywarła na mnie dosyć pozytywne wrażenie
dziś jak u nich byłem robili nowego delfina 530 d i mercedesa e klase, nowe auta
podejmują się takich tematów, byłem u nich godzinę i nie widziałem złej obsługi, ściem, niezadowolonych klientów itp
[ Dodano: 05 Paź 2009 22:13 ]
cowboy pisze:C-tronic jest na rynku od ładnych paru lat, więc nie jest to firma krzak..
jedyna pozytywna odpowiedz w całym temacie