C-Tronic Wrocław
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
C-Tronic Wrocław
Witam
Czy znacie tą wrocławską firmę?
http://www.c-tronic.pl/
na forum jest jeden wątek ale nie ma tam za dużo na ich temat, praktycznie w ogólne nic.
na ich witrynie internetowej widnieje informacja,że są przedstawicielem V-Techa na dolnymśląsku
czy ktoś ma doświadczenia z ta firmą z zakresu modów?
ewentualnie chętnie zobaczę efekt ich pracy w postaci wykresów
proszę o informację wyłącznie na temat tej firmy
Czy znacie tą wrocławską firmę?
na forum jest jeden wątek ale nie ma tam za dużo na ich temat, praktycznie w ogólne nic.
na ich witrynie internetowej widnieje informacja,że są przedstawicielem V-Techa na dolnymśląsku
czy ktoś ma doświadczenia z ta firmą z zakresu modów?
ewentualnie chętnie zobaczę efekt ich pracy w postaci wykresów
proszę o informację wyłącznie na temat tej firmy
skoro sa przedstawicielem to powinines poszukac info na temat samego vtech'a
mozesz poszukac chociazby na streetracing.pl - nie ciesza sie tam zbyt dobra opinia ze wzgledu na male przyrosty ( faktyczne - nie te na ich wykresach )
mozesz poszukac chociazby na streetracing.pl - nie ciesza sie tam zbyt dobra opinia ze wzgledu na male przyrosty ( faktyczne - nie te na ich wykresach )
Ostatnio zmieniony pn paź 05, 2009 12:47 przez majkitdi, łącznie zmieniany 1 raz.
vw > all
majkitdi, czemu uważasz, że to jest eksperymentowanie?
dziś u nich byłem, bardzo dużo klientów i aut, na forum już ktoś pisał, chyba cowboy, że to oddział diagtronica:
Redbullos_AFN napisał/a:
Zna ktoś może tą firmę? Może jest ktoś warty polecenia w okolicy??
cowboy napisał/a:
to jest oddział Diagtronika, również zna sie na rzeczy....
chodzi mi o konkrety a nie domysły i spekulacje nie opierające się na konkretnych faktach
dziś u nich byłem, bardzo dużo klientów i aut, na forum już ktoś pisał, chyba cowboy, że to oddział diagtronica:
Redbullos_AFN napisał/a:
Zna ktoś może tą firmę? Może jest ktoś warty polecenia w okolicy??
cowboy napisał/a:
to jest oddział Diagtronika, również zna sie na rzeczy....
chodzi mi o konkrety a nie domysły i spekulacje nie opierające się na konkretnych faktach
Ostatnio zmieniony pn paź 05, 2009 13:02 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
ja o nich wczesniej nie slyszalem dlatego tak to okreslilem. we wro masz dwie w 100% sprawdzone firmy zajmujace sie chip-tuningiem, obie posiadajace atut w postawi hamowni obciazeniowych.
mozesz do nich uderzyc bez wczesniejszego upewniania sie na forach czy dadza rade ;]
pozdro
mozesz do nich uderzyc bez wczesniejszego upewniania sie na forach czy dadza rade ;]
pozdro
Ostatnio zmieniony pn paź 05, 2009 13:12 przez majkitdi, łącznie zmieniany 1 raz.
vw > all
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
to znaczy, ze zamiast napisania indywidualnego programu dla twojego auta tuner zamontuje powerbox'a z uniwersalnym programem. zwykle taki program *#cenzura#* sie duza iloscia nm w dolnym zakresie obrotow co powoduje chwilowe wcisniecie w fotel ale nie jest dobre dla sprzegla i kola dwumasowego.
topic nizej wlasnie kolega zamontowal boxa i ma problem.
tak jak kolega KonradzikIV napisal wybierz sie do dynosoft - mirass ma ogromne doswiadczenie w kwestii silnikow TDI PD/VP
topic nizej wlasnie kolega zamontowal boxa i ma problem.
tak jak kolega KonradzikIV napisal wybierz sie do dynosoft - mirass ma ogromne doswiadczenie w kwestii silnikow TDI PD/VP
Ostatnio zmieniony pn paź 05, 2009 15:42 przez majkitdi, łącznie zmieniany 1 raz.
vw > all
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
jesli są przedstawicielem to zapewne robią tak : przyjezdzasz do nich oni zczytują serie, wysyłąją do vtechu oni tam nie widzac auta robią softa najczesciej bardzo bezpiecznego i wgrywaja ci go bez jakiejkolwiek jazdy testowej, kiedys na streetracing.pl był duży temat o manipulacjach wynikami z ich hamowni, generalnie można ustawić taki wykres jak się chce jesteś z wrocławia jest do kogoś kto się tym zajmuje profi i zrobi Ci to odpowiednio a nie na odwal się, może będzie trochę więcej kosztowało ale napewno będzie zdrowsze dla Twojego auta jak i dla Ciebie.pelton1985 pisze:co to znaczy? ja się po prostu nie znam więc dlatego pytam