MK II GTI TDI by Cinek
Moderator: G0 Karcio
nic nie słychać, odkąd sie przesiadłem do czwórki dwójką wyjeżdżam w niedziele i święta  generalnie zostaje u mnie w całości, jak jest. żona robi prawo jazdy, i jak zrobi to bedzie jeździć, dla niej te marne 160km starczy, bo żeby zawojować jakieś wyścigi trzeba jeszcze mniej sekunde, a na tych gratach to nie do osiągnięcia. jest co prawda opcja na turbine od arla, ale ciężko z jej montażem
 generalnie zostaje u mnie w całości, jak jest. żona robi prawo jazdy, i jak zrobi to bedzie jeździć, dla niej te marne 160km starczy, bo żeby zawojować jakieś wyścigi trzeba jeszcze mniej sekunde, a na tych gratach to nie do osiągnięcia. jest co prawda opcja na turbine od arla, ale ciężko z jej montażem

generalnie zostaje u mnie w całości, jak jest. żona robi prawo jazdy, i jak zrobi to bedzie jeździć, dla niej te marne 160km starczy, bo żeby zawojować jakieś wyścigi trzeba jeszcze mniej sekunde, a na tych gratach to nie do osiągnięcia. jest co prawda opcja na turbine od arla, ale ciężko z jej montażem
 generalnie zostaje u mnie w całości, jak jest. żona robi prawo jazdy, i jak zrobi to bedzie jeździć, dla niej te marne 160km starczy, bo żeby zawojować jakieś wyścigi trzeba jeszcze mniej sekunde, a na tych gratach to nie do osiągnięcia. jest co prawda opcja na turbine od arla, ale ciężko z jej montażemviewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
						no z montażem ARLa było ciężko, ale środek z ARLa sie zmieścił do mojej obudowy więc przed kolejną zimą było małe strojenieSToRM pisze:OpowiadaszCinek pisze:a na tych gratach to nie do osiągnięcia. jest co prawda opcja na turbine od arla, ale ciężko z jej montażem

viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
						- mariachi
- Użytkownik 
- Kontakt:
przepraszam ale nie moglem tego nie obrócić, już mnie szyja bolała 
jak z trakcją , teraz by się chyba jakieś klejące opony przydały 

jak z trakcją , teraz by się chyba jakieś klejące opony przydały

Ostatnio zmieniony pn paź 05, 2009 13:33 przez mariachi, łącznie zmieniany 1 raz.

na klejące opony przyjdzie czas na wiosne, rozważam jeszcze opcje szpery, żeby na klejących nie rozpadła sie skrzynia

- Kapibara
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
Cinek pisze:bo żeby zawojować jakieś wyścigi trzeba jeszcze mniej sekunde, a na tych gratach to nie do osiągnięcia. jest co prawda opcja na turbine od arla, ale ciężko z jej montażem
Cinek pisze:no z montażem ARLa było ciężko, ale środek z ARLa sie zmieścił do mojej obudowy więc przed kolejną zimą było małe strojenie
ehhehehe pięknie to wyszło

- Much77
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
uuuuuuuuu
wykres mowi sam za siebie
dobrze ze sie srodek z ARLa zmiescil do twojej obudowy
czekam na dalsze info dotyczace szpery i dobrze ze autezko zostalo a nie poszlo na teile

wykres mowi sam za siebie
dobrze ze sie srodek z ARLa zmiescil do twojej obudowy
czekam na dalsze info dotyczace szpery i dobrze ze autezko zostalo a nie poszlo na teile
Co to za golf tak wsciekle szoł?????
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
						mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
coś za ciuchutko tu 

Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
zima  nic sie nie dzieje, plany pewne są na przyszły rok, jak budżet bedzie zaplanowany
 nic sie nie dzieje, plany pewne są na przyszły rok, jak budżet bedzie zaplanowany

nic sie nie dzieje, plany pewne są na przyszły rok, jak budżet bedzie zaplanowany
 nic sie nie dzieje, plany pewne są na przyszły rok, jak budżet bedzie zaplanowanyviewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
						koła dziś od wulkanizatora odbieram, bo pomimo nowych opon przyczepność kiepskawa. jak założe dam foto