Problem DUŻY
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Jak lubisz syczenie z tyłu to kupuj co chcesz.
Przy Twojej wiedzy i chęci nabycia jej naprawdę nie będzie miało znaczenia co kupisz, bo z tego co piszesz ma tylko syczeć i napier***ać, więc tutaj wiele tych cuodwnych sprzętów z allegro się nada.
Kup sobie coś z aukcji, gdzie pisze MEGA BASS i będziesz zadowolony.
To jest forum Car Audio, a nie Wieś Audio.
Dla mnie temat do zamknięcia...
Przy Twojej wiedzy i chęci nabycia jej naprawdę nie będzie miało znaczenia co kupisz, bo z tego co piszesz ma tylko syczeć i napier***ać, więc tutaj wiele tych cuodwnych sprzętów z allegro się nada.
wiec zle wnioskujeszKubus20 pisze:Jak lubisz syczenie z tyłu to kupuj co chcesz.
dlatego sie pytam o konkretne pomysły
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3211521#3211521
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Gdybyś naprawdę chciał coś zrobić dobrze i porządnie, to wziąłbyś się za czytanie tematów, które pokazano Ci wyżej i wyciągnął odpowiednie wnioski.007yankes pisze:wiec zle wnioskujesz
dlatego sie pytam o konkretne pomysły
A Ty czekasz, żeby Ci gotowego kotleta na tacy podać. Takich jak Ty było już setki na tym forum, więc może wartoby poszukać, poczytać forum samemu, użyć wyszukiwarki forumowej.
Trochę własnego wysiłku...
- rafal85rtc
- ...
- Kontakt:
w tych dwoch linkach wyzej masz wszystko podane jak na tacy to nie jest wcale trudne pozdro007yankes pisze:czytam duzo ale zadnych konkretnych pomysłow nie ma
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
NOOO BAASS NOO FuNN!!!!
moje MK3 viewtopic.php?f=88&t=364418" onclick="window.open(this.href);return false;![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
moje MK3 viewtopic.php?f=88&t=364418" onclick="window.open(this.href);return false;
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
zmieniasz plus z minusem, po to by glosnik zasysal powietrze i robia Ci jako glosniki niskotonowe, reszte roboty odwala juz bagaznik, bo jak wiadome gra bagaznik, a nie skrzynia.. a jak umiescisz je na twardej desce (ja wziolem stary stol
:) ) to efekt bedzie zaskakujacy. ryzykowny, ale zaskakujacy zabieg..
i w tym wypadku mozna obalic mit ze nie montuje sie glosnikow w tylnej polce.. jak bede mial czas i naprawie samochod, bo mi kumpel w bok uderzyl to przyjade wam zademonstrowac jak sprzet gra u mnie, no chyba ze przyjade takim, ale to nie ladnie wyglada
:)
i w tym wypadku mozna obalic mit ze nie montuje sie glosnikow w tylnej polce.. jak bede mial czas i naprawie samochod, bo mi kumpel w bok uderzyl to przyjade wam zademonstrowac jak sprzet gra u mnie, no chyba ze przyjade takim, ale to nie ladnie wyglada
Ostatnio zmieniony sob paź 03, 2009 06:18 przez Hitm@n, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Tosz to nowatorska teoria.zmieniasz plus z minusem, po to by glosnik zasysal powietrze i robia Ci jako glosniki niskotonowe, reszte roboty odwala juz bagaznik, bo jak wiadome gra bagaznik, a nie skrzynia.. a jak umiescisz je na twardej desce (ja wziolem stary stol) to efekt bedzie zaskakujacy. ryzykowny, ale zaskakujacy zabieg..
i w tym wypadku mozna obalic mit ze nie montuje sie glosnikow w tylnej polce.. jak bede mial czas i naprawie samochod, bo mi kumpel w bok uderzyl to przyjade wam zademonstrowac jak sprzet gra u mnie, no chyba ze przyjade takim, ale to nie ladnie wyglada![]()
Trochę czarów ze zmianą plusa na minusa powoduje magiczne zasysanie, które to z kolei powoduje mega bass, a blat starego stołu + wszędobrzęczący bagażnik powoduje mega dobrą obudowę dla głośników basowych, co daje mega dobry dźwięk i obala wszelkie teorie akustyczne jakie przez wiele lat i wiele mądrych głów zostały stworzone.
Sory, ale za przeproszeniem, wkręciłeś głośniki w deskę, wrzuciłeś do bagażnika i uważasz, że ładnie Ci gra
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Jak to się potwierdzi to wyciągam swój sprzęt z auta i zamawiam u Ciebie 120 takich desek. Położę w sklepie na półkach i zrobię najlepszy interes w swoim życiu, bo taki mega bass musi się dobrze sprzedawać.
Czy Ty słuchałeś choć jednego normalnie nagłośnionego auta
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Gdzie przyjeżdżasz to demonstrować, bo jak nie mam za daleko to łapię się na odsłuch...
to jest rozwiazanie dla tych ktorzy nie maja skrzyni, a uwierz mi ze jesli bys kiedys u mnie sluchal, to napewno bys byl zaskoczony, widocznie to chyba Ty nie sluchales lepszego sprzetu.. poza tym ja z dwoma innymi kumplami lubimy eksperymenty na sprzecie i czasami jak cos zmienimy to efekt jest, a czasami niestety jest gorzej, wiec zachowaj uwagi dla siebie.. pozdro ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)