znowu TARCZA SPRZĘGŁA GOLF III 1,4 ABD
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
znowu TARCZA SPRZĘGŁA GOLF III 1,4 ABD
Wrzucam znowu ten temat choć otrzymałem dwie rady, za które dziękuję.
Nie chcę im nic zarzucać zwłaszcza iż podtrzymują moje założenia, jednak zastanawia mnie że tak niewiele padło postów w tym temacie.
Może więc dziś ktoś jeszcze podzieli się doświadczeniemodnośnie sprzęgieł
Nie chcę im nic zarzucać zwłaszcza iż podtrzymują moje założenia, jednak zastanawia mnie że tak niewiele padło postów w tym temacie.
Może więc dziś ktoś jeszcze podzieli się doświadczeniemodnośnie sprzęgieł
tu wazna jest srednica tarczu oraz srednica waalka sprzeglowego. Najlepiej zalozyc pod dany silnik i z kupnem nie ma problemu. przypuszczam ze od 1.6 tez powinna pasowac bo to sa prawie te same silniki a przynajmnie jezeli chodzi o przelozenie napedu. dalej nie wiem w czym tkwi problem jezeli taracza jes juz cienka to ja wymien.
[ Dodano: Nie Lut 12, 2006 17:14 ]
w puzniejszych latach byly zakladane inne sprzegla
[ Dodano: Nie Lut 12, 2006 17:14 ]
w puzniejszych latach byly zakladane inne sprzegla
-
- Mały gagatek
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ale o co ci chodzi ... Chcesz szukać używki, ze pytasz? Bo nie ma żadnego problemu by kupić do tego auta nówkę w dobrej cenie.Muszę zmienić tarczę bo cienka jest. Wyjąłem silnik, remont robię i warto by założyć nową.
Ale jakiej szukać? Jeśli mi się trafi od 1.6 albo 1.3 ?
Może ktoś wie czy muszę koniecznie szukać do 1.4?
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]
Jakoś nie mogę trafić właśnie w dobrej cenie.
Trafiłem do 1.3 za 50.- do diesla 1.6 za 47.- nówka a do 1.4 po 150 albo w kompletach z dociskiem za ok. 300
Jeśli by była dobrej firmy to mogłaby być używka oczywiście "gruba"
Wydałem już na planowanie bloku i ścinanie tłoków, remont głowicy, uszczelki i inne.
W tym więc problem.
Pozatem po co przepłacać ?
Trafiłem do 1.3 za 50.- do diesla 1.6 za 47.- nówka a do 1.4 po 150 albo w kompletach z dociskiem za ok. 300
Wydałem już na planowanie bloku i ścinanie tłoków, remont głowicy, uszczelki i inne.
W tym więc problem.
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
I wszystko jasne... Po prostu szukasz półdarmo... Jak ci się nie spieszy to obserwuj allegro... Albo wystaw ogłoszenie w dziale "kupię". Gwarantowane, że się ktoś w ciągu paru dni odezwie...romek126 pisze:Jakoś nie mogę trafić właśnie w dobrej cenie.
W tym więc problem.
Jakbyś chciał nówkę ... podsyłam linka... Jak za kompletnego Sascha to bardzo dobra cena...
http://allegro.pl/show_item.php?item=85532693
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]