sposob na parujące kierunki?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
sposob na parujące kierunki?
wie ktoś może jakiś dobry sposób na parujące kierunki bo mam przezroczyste i trochę już mnie to denerwuje jak stoi na dworzu przez noc to cale są zaparowane.
Ostatnio zmieniony czw paź 01, 2009 11:21 przez YACHOO, łącznie zmieniany 1 raz.
Fire jak lód, Ice jak ogień?? czy jakoś tak... :) mój V.A.G http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=268927&postdays=0&postorder=asc&start=0
- krzychu195
- Użytkownik
- Kontakt:
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Wysusz dokładnie i bezbarwnym silikonem naokoło perfekcyjnie połóż.
Ostatnio zmieniony śr wrz 30, 2009 21:49 przez Młoda, łącznie zmieniany 1 raz.
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
- barteKKK03
- V.I.P.
No tylko użycie silikonu równa się ze stratą kierunków... o ile będą siedziały na aucie to git, ale jak trzeba je będzie zdjąć, a one będą przyklejone na silikon, to wiadomo
Są wykonane z kruchego plastiku...
Spróbuj jakąś uszczelkę tam podłożyć, jak masz przezroczyste to daj białą, nie powinna sie odróżniać. Przy oknach domowych czasami są takie fajne cieniutkie
Jak nie pomoże to silikon i zapas szkiełek...
Są wykonane z kruchego plastiku...
Spróbuj jakąś uszczelkę tam podłożyć, jak masz przezroczyste to daj białą, nie powinna sie odróżniać. Przy oknach domowych czasami są takie fajne cieniutkie
Jak nie pomoże to silikon i zapas szkiełek...
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
przerabiałem u siebie ten problem( jak jeździłem mk2) , uczelniałem, suszyłem normalnie wszystko co możliwe a dalej parowały wkońcu się wkurzyłem na to badziewie i zrobiłem 3 dziurki od spodu 3,5mm i okazało się że jest po problemie dodam że żaden brud itp się nie dostawał
Ostatnio zmieniony czw paź 01, 2009 08:21 przez MZiobro, łącznie zmieniany 1 raz.
dokladnie tak samo zrobilem, jedna mi parowala a teraz mam spokojMZiobro pisze:przerabiałem u siebie ten problem( jak jeździłem mk2) , uczelniałem, suszyłem normalnie wszystko co możliwe a dalej parowały wkońcu się wkurzyłem na to badziewie i zrobiłem 3 dziurki od spodu 3,5mm i okazało się że jest po problemie dodam że żaden brud itp się nie dostawał