Nie dziala czujnik zuzycia klockow hamulcowych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie dziala czujnik zuzycia klockow hamulcowych
No wlasnie, mam problem przestal dzialac czujnik zuzycia klockow, i caly czas swieci mi sie,że sa do wymiany. Sam przewód od wtyczki do klocka działa, (sprawdzalem miernikiem jest przejscie)ale po wpieciu dalej swieci mi ze klocki do wymiany. Prawdopodobnie gdzies sie przerwal przewod od wtyczki do kompa (abs, asr dziala)
I teraz pytanie, co jak zrobic? wymienic cala wiazke? jezeli tak to gdzie ona idzie i jak jest droga
czy tez ciac po kawaleczku przewod od wtyczki i sprawdzac na jakim odcinku jest przerwany?
co proponujecie?
I teraz pytanie, co jak zrobic? wymienic cala wiazke? jezeli tak to gdzie ona idzie i jak jest droga
czy tez ciac po kawaleczku przewod od wtyczki i sprawdzac na jakim odcinku jest przerwany?
co proponujecie?
czyli niby jezeli jest przejscie na klocku to komp pokazuje zuzycie? jutro odepne kostke i zobaczymy..Oli pisze:jestem za, pewnie gdzieś się kabel przetarł i cały czas masz "zmasowane" czyli komp widzi, że klocki do wymianycarollo pisze:hmmm no ja bym jednak stawiał ze jest odwrotnie jak masz przejscie to masz sygnał do kompa.