Brak podswietlenia przycisku od swiatel
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mendrek
- Ma gadane
Brak podswietlenia przycisku od swiatel
Witam nie mam podswietlenia przycisku od swiatel. W wczesniejszym aucie tez nie mialem tj vw mk2. Przycisk podmienialem i tez nie bylo moze ktos ma schemat jak podlaczyc kabel zeby bylo podsiwetlenie jego. Druga sprawa to potrzebuje schematu do przelacznika do regulacji glosnosci. Wyglada tak jak do swaitel tylko ma glosnczek. Jak go podlaczyc. Moze ktos pomóc. Bede wdzieczny
- mendrek
- Ma gadane
Dzieki pomogles (polecialo do ciebie) rozebralem i sie okazalo ze przepalona tak samo i w od regulacji swiatel. A co z ta instalacja do tego przycisku(pokretla podobnego do regulacji swiatel) tylko z glosniczkiem. JAk to podlaczyc. Chce zrobic regulacje przód tyl.
co do fot to nie mam dostalem go za frre od znajomego co auto rozbieral lecz wiazki nie bylo. Jeszcze poszukuje od regulacji podgrzewania foteli bo chce kupic. Fotki jutro jak cos. Potrzebny mi schemat jak instalacje do nie go zrobic.
Jak co foto w temacie u jaca we wnetrzu auta widac ta fote. Jeszcze podgrzewanie dupska zrobie oddzielnie dla pasazera i kierowcy.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... &start=285
co do fot to nie mam dostalem go za frre od znajomego co auto rozbieral lecz wiazki nie bylo. Jeszcze poszukuje od regulacji podgrzewania foteli bo chce kupic. Fotki jutro jak cos. Potrzebny mi schemat jak instalacje do nie go zrobic.
Jak co foto w temacie u jaca we wnetrzu auta widac ta fote. Jeszcze podgrzewanie dupska zrobie oddzielnie dla pasazera i kierowcy.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... &start=285
Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2009 21:02 przez mendrek, łącznie zmieniany 1 raz.