Mi osobiście podoba się nić innego koloru niż materiał, jak konkretnie pisałem wyżej...ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje:) Najlepiej sam sobie wybierz bo później będziesz zganiał na ludzi z forum;)Xabingo pisze:Dalej czekam na propozycję - jakiego kolor dać nić
Projekt foteli RECARO - czerwono-czarne
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Heheh... Nie...Qto pisze:bo później będziesz zganiał na ludzi z forum;)
Qto pisze:Mi osobiście podoba się nić innego koloru niż materiał
Trzeba to przemyśleć.Qto pisze:dałbym czerwone szwy tam gdzie czarny materiał, a czarne tam gdzie czerwony...
Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2009 09:06 przez Xabingo, łącznie zmieniany 1 raz.
Faktycznie obszycie foteli to takie pieniądze że można by było kupić ori. skórę też się orientowałem i ceny zaczynały się właśnie od 1800 zł w górę. Dałem se spokój - ale nie na długo ( postanowiłem sam spróbować ) kupiłem fotel na szrocie rozebrałem go i po 2 tygodniach i zaczerpnięciu kilku informacji w internecie wyglądało to mniej więcej tak ( no przy pomocy mojej panny którą zatrudniłem do ''Pomocy'') - wiem że nie wyszło to idealnie bo robiłem je metodą prób i błędów ale koszt DUŻOOOO mniejszy
Przykro mi ale muszę przyznać że nie ( to eko skóra - tak wiem że nie jest tak wytrzymała jak naturalna ale ta jest z niby tych '' lepszych'' i myśle że kadencję tego samochodu przetrzyma ) jest już u mnie prawie rok i nic podejrzanego się z nią nie dzieje jast łatwa w utrzymaniu ogólnie jestem zadowolony jak na takie koszty. Trzeba tylko uważać żeby nie uszkodzić jej mechanicznie - a nawet jak coś to już na tyle złapałem ''wprawy '' że se to naprawię POZDRO