Nie działa wskażnik paliwa ... jak to naprawić?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie działa wskażnik paliwa ... jak to naprawić?
Witam,
Mam problem ze wskaźnikiem paliwa nie pokazuje stanu, ale gdy wyjeżdżę paliwo to rezerwa sie zapala, czy to pływak czy wskazówka ? podłączałem go pod komputer u kolegi i wskazówka nie drgnęła przy teście.
Z góry dzięki za pomoc.
Mam problem ze wskaźnikiem paliwa nie pokazuje stanu, ale gdy wyjeżdżę paliwo to rezerwa sie zapala, czy to pływak czy wskazówka ? podłączałem go pod komputer u kolegi i wskazówka nie drgnęła przy teście.
Z góry dzięki za pomoc.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Zobacz przekaźnik pompy paliwa
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
swieci sie kontrolka wiec plywak daje napiecie.
ew mozesz wyjac plywak i sprawdzic recznie czy zmienia sie poziom.
ale raczej plywak ok. moze zimny lut we wskazniku albo po prostu siadla wskazowka. zawieswila sie czy cus?
ew mozesz wyjac plywak i sprawdzic recznie czy zmienia sie poziom.
ale raczej plywak ok. moze zimny lut we wskazniku albo po prostu siadla wskazowka. zawieswila sie czy cus?
Golf mk1 AFN gtb3576klnrv 53mm,
Najmocniejszy AFN w Polsce i seryjny na świecie, najmocniejszy vp37 w Polsce
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=548005&p=6522426#p6522426
Najmocniejszy AFN w Polsce i seryjny na świecie, najmocniejszy vp37 w Polsce
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=548005&p=6522426#p6522426
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Kumpel miał tak że przekażnik był felerny i robił zwarcie i wywalało mu bezpiecznik
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...