Reaper przez zimę zastosuj dietę i na wiosnę upchasz się w RecaroGoBoss_malbork pisze:Reaper mówił że w recaro sie nie mieści :green_fuck:
VW Corrado ABF by Reaper
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
PaKa, tyl zobaczymy czy jeszcze sie da dac nizej, w sobote ogarniemy temat, boje sie ze moze juz trzec opona o talezyk...
Wiem czym sie rozni nowy zderzak, rozwiazanie na to tez mam, wiec spokojnie, mimo ze niedawno temat zalozylem, to jednak troche sie kolo Corrkow krece
taki maly update, dzieki uprzejmosci kolegi becior chwilowo bede posiadal seryjny mieszek i galke. Oto foto srodka, zapewniam ze bede sukcesywnie usuwal wiejskie wstawki ze srodka
Sorry za jakosc, ale niestety 6500 Slide szczytem techniki nie jest
PS. Dzisiaj powinienem miec pelna wersje sesji foto z golem soloo1
Wiem czym sie rozni nowy zderzak, rozwiazanie na to tez mam, wiec spokojnie, mimo ze niedawno temat zalozylem, to jednak troche sie kolo Corrkow krece
taki maly update, dzieki uprzejmosci kolegi becior chwilowo bede posiadal seryjny mieszek i galke. Oto foto srodka, zapewniam ze bede sukcesywnie usuwal wiejskie wstawki ze srodka
Sorry za jakosc, ale niestety 6500 Slide szczytem techniki nie jest
PS. Dzisiaj powinienem miec pelna wersje sesji foto z golem soloo1
[img]http://img62.imageshack.us/img62/2937/sigexplo.jpg[/img]
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt: