Co poradzicie :)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Co poradzicie :)
Witam. Obecnie posiadam wzmacniacz Firmy MIcroMax 2x220W , podłaczylem do niego 2 glosniki JBL 100W w RMS-ie . co doradzili byście na pozostałe 2 kanały i 4 wole z radia o mocy 4x45W ... z gory dzieki za odpowiedzi.
Pieniadze nie graja roli,, chce uzyskac glosny czysty i Basowy efekt. Co do podbijania miasta to akurat nie chodzi o to;p duzo jezdze na snb, a moje Car Audio ma mi tylko umilac jazde, Chcialem uzyskac porade czy np. Na te 2 wolne kanaly dac tube i jakis jeszce jeden glosnik czy moze beztuby i 2x 3 drozne ?? nie wiem... teraz juz bardziej precyzyjnie to ujolem wiec chyba z poradami sobie poradzicie (hehe moja skladnia zdania +6 )
Zapraszam do oceny mojego Golfa mk2 GT Special : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=270204
Kupie nakladki na progi + nadkola od Golf mk2 GTi
Kupie nakladki na progi + nadkola od Golf mk2 GTi
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
przeczytaj kilka tematów...psik31 pisze:Na te 2 wolne kanaly dac tube i jakis jeszce jeden glosnik czy moze beztuby i 2x 3 drozne ??
wtedy nie będziesz pytał o tubę i o trójdrożne...
...dowiesz się że "2 wolne" się mostkuje i zasilają skrzynkę
i że więcej głośników nie oznacza lepiej...
Ostatnio zmieniony czw wrz 24, 2009 21:23 przez CrocodileReggae, łącznie zmieniany 1 raz.
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl