MK III problem podczas cofania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK III problem podczas cofania
Witam
od paru dni dręczy mnie pewien problem podczas cofania samochodem do tylu słyszę straszny hałas taki jak bym coś ciągnął po ziemi lub jakiś metal się mielił wiem ze poduszka pod silnikiem od strony skrzyni biegów jest zniszczona czy to może być przyczyna takiego dźwięku czy raczej dzieje się coś z zębatką wstecznego biegu ??
ps. podczas jazdy na innych biegach nic się nie dzieje
od paru dni dręczy mnie pewien problem podczas cofania samochodem do tylu słyszę straszny hałas taki jak bym coś ciągnął po ziemi lub jakiś metal się mielił wiem ze poduszka pod silnikiem od strony skrzyni biegów jest zniszczona czy to może być przyczyna takiego dźwięku czy raczej dzieje się coś z zębatką wstecznego biegu ??
ps. podczas jazdy na innych biegach nic się nie dzieje
- KrL
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
mam to samo, telepie mi autem na wolnych obrotach, a jak dodam troszkę gazu to przestaje, przy włączaniu biegu wstecznego (bo przy cofaniu już nic nie słychać) i przy hamowaniu silnikiem... ale nie jest to jakiś straszny dźwięk, poduszkę mam na bank walniętą i wydaje mi się że to tylko to...
tobie też telepie autkiem??
tobie też telepie autkiem??