Czujni ręcznego nie świeci się po naciągnieciu recznego

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
piotrekgal
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Czujni ręcznego nie świeci się po naciągnieciu recznego

Post autor: piotrekgal » śr wrz 23, 2009 11:36

Witam, ze tak powiem ktos pod moja nieobecnosc w ramach dobrej mysli naciagnal mi linke recznego ale...przy tym kontrola tego hamulca podczas zaciagniecia nie swieci sie, pewnie odlaczony jest czujnik- tak mi sie zdaje, jezeli tak to gdzie ten czujnik znajde ? no chyba, ze co innego moglo sie stac.
Ludzie tu na forum po zabawie szukajka maja problem ze swiecaca, a ja znow musze byc inny :kac:
Ostatnio zmieniony śr wrz 23, 2009 11:36 przez piotrekgal, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
golfer_1984
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: golfer_1984 » śr wrz 23, 2009 11:53

kolego ściąg plastikową oslonę ręcznego, wyciąg najpierw tylną popielniczkę i tam masz 2 śruby, odkręć a później wyciąg ten długi plastik co osłania ręczny, do ręcznego od spodu masz przyczepiony czujnik, może spadł może coś sie ułamało, będziesz wtedy widział

Awatar użytkownika
piotrekgal
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: piotrekgal » czw wrz 24, 2009 00:17

kolego ściąg plastikową oslonę ręcznego, wyciąg najpierw tylną popielniczkę i tam masz 2 śruby, odkręć a później wyciąg ten długi plastik co osłania ręczny, do ręcznego od spodu masz przyczepiony czujnik, może spadł może coś sie ułamało, będziesz wtedy widział
dzieki jutro w chwili wolnego ocenie i ewentualnie napisze.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”