[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
kkkubek, Bavwtek, podziekowal za foty
podziekowal rowniez wszystkim za opinie
podziekowal rowniez wszystkim za opinie
jezeli parch bedzie jeszcze w moim posiadaniu to przez zime i kolorek na feldze jakis sie pojawiidgray pisze:a twoje mk2 nie ma takiego koloru rotorów jak u Przemka
kwestia gustu, mi sie osobiscie podoba i narazie tak bedzie , jeden jedyny front,ktorym moglbym na dzien dzisiejszy zastapic obecny to wymarzony, "rallye front" , na ktory brak dziadzowidgray pisze:grill mi się na te 4 lampy nie
JEST KOSA !!!! tylko tyle moge napisac, skombinuj pakiet GTI i bedzie juz kosa na maxa!! nic mu wiecej nie potrzeba! GTI LOOK wymiata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tu sie zgodze froncik jest mega!!kwestia gustu, mi sie osobiscie podoba i narazie tak bedzie , jeden jedyny front,ktorym moglbym na dzien dzisiejszy zastapic obecny to wymarzony, "rallye front" , na ktory brak dziadzow
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
w końcu się pozbyłeś tego złomu, czas na jakieś prawdziwe GTI tym razemGaryvw pisze:golf wlasnie odjechal, nie wiem czy dobrze zrobilem,ale pocieszam sie tym ze kupil go zaufany czlowiek, u ktorego powinno byc mu lepiej niz u mnie,
pozdraVWiam
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!