Sprężyny Weitec (zielone) o numerach: VW039HA/008
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
Sprężyny Weitec (zielone) o numerach: VW039HA/008
Interesują mnie sportowe sprężyny WEITEC (zielone) o numerach: VW039HA/008.
Jednyny mankament to to ze nic a nic o nich niewiem, dlatego moje pytanie tak jak w temacie, moze mi ktoś powiedzieć pod jaki silnik są te sprężyny i ile obnizają?
wiem tylko ze są ponoć do Golfa mk2
Jednyny mankament to to ze nic a nic o nich niewiem, dlatego moje pytanie tak jak w temacie, moze mi ktoś powiedzieć pod jaki silnik są te sprężyny i ile obnizają?
wiem tylko ze są ponoć do Golfa mk2
Mk3 GTI 16V ABF
orientuje sie ktoś z was czy jest możliwość zakupu sztywniejszych sprężyn ale takich które by nie obniżały ponieważ nie chce mieć pożniej problemów z przedostaniem sie na działke a tam niestety gruntowa droga jest i dlatego nie uśmiecha mi sie usadzanie go do gleby
[url=http://www.userbars.com/][img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/7/vw.gif[/img][/url]
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Weitec twardy Weitec to jedne z najmiekciejszych spręzyn sportowychgolfir pisze:obnizaja o ok 40-50mm i sa twarde
wsadź sobie gumy między zwoje, nie bedzie ci siadał na spręzynie. Albo oddaj springi do kowala do utwardzenia. koleś tak robił.GTomek pisze:orientuje sie ktoś z was czy jest możliwość zakupu sztywniejszych sprężyn ale takich które by nie obniżały ponieważ nie chce mieć pożniej problemów z przedostaniem sie na działke a tam niestety gruntowa droga jest i dlatego nie uśmiecha mi sie usadzanie go do gleby
- tauka
- Kontakt:
A pokaż mi sprężyny weiteca, które nie sa zielone Troszke wiedzy, a później się kłocic. Sam jeżdżę na "zielonym weitecu" który ma dopiero tydzień i jest mięciutki. Czyzby się już zuzył?? A moze się jeszcze utwardzić nie zdażyłgolfir pisze:mowie ze zielony weitec jest twardy a nie ogolnie sprezyny firmy weitec
[ Dodano: Pią Lut 10, 2006 00:29 ]
A z tego co ja wyczytałem z TUV na stronie weitec te springi maja obnizenie 60mm
- tauka
- Kontakt:
Ale to już chyba nie weitec. I nie to że ja mam zielone tylko weitec robi zielone. Tak jak H&R robi czerwone.golfir pisze:to szkoda ze nie wiesz ze sa jeszcze czerwone seryjnie montowane w modelach Gti
[ Dodano: Pią Lut 10, 2006 10:48 ]
Dałem za nie 430 PLN. Kupiłem je w takim sklepiku tuningowym w Z-G. Ale nawet oni zamawiają je od generalnego importera Weitec na polskę firmy Fosab. www.fosab.pl. tyleże u nich kosztują kolo 450 + przesyłkawara99 pisze:ile za nie dales i gdzie kupiles??
[ Dodano: Pią Lut 10, 2006 10:52 ]
A tak pozatym, to nie ja załapałem 2 ostrzeżenia w jeden dzień za bluzganie i za obrażanie innych uzytkowników. Więc daj se spokój.i nie potrzeba sie o to klucic tylko normalnie pogadac
- tauka
- Kontakt:
http://www.evocar.pl/ tu masz stronke tego sklepu. On jest w okolicach WORD, jak wiesz gdzie on się znajduje. Tam na stronce masz numer telefonu i mapka.
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: