[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
Moderator: G0 Karcio
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
nic szczególnego ale ja lubie takie małe smaczki
wygrawerowane klamki z napisem GTI 20 jahre stylizowałem na oryginalnej plakietce :
tyle że zamiast tego znaczka GTI zastąpiłem znaczkiem z grila żeby to lepiej rozciągnąć ;]
kilka fotek podglądowych ;]
Pas już zamontowany, przycisk działa i sie podświetla oraz ściemnia razem z innymi ;] jutro postaram sie ogarnąć jakies fotki ;]
doszedł drugi komplet pasów lecz po otwarciu paczki okazało sie że nie są z elektrycznym napinaczem tylko ze zwykłym ale w ciagu 1godzi je sprzedałem i dalej szukam 2iego kompletu.
wygrawerowane klamki z napisem GTI 20 jahre stylizowałem na oryginalnej plakietce :
tyle że zamiast tego znaczka GTI zastąpiłem znaczkiem z grila żeby to lepiej rozciągnąć ;]
kilka fotek podglądowych ;]
Pas już zamontowany, przycisk działa i sie podświetla oraz ściemnia razem z innymi ;] jutro postaram sie ogarnąć jakies fotki ;]
doszedł drugi komplet pasów lecz po otwarciu paczki okazało sie że nie są z elektrycznym napinaczem tylko ze zwykłym ale w ciagu 1godzi je sprzedałem i dalej szukam 2iego kompletu.
- emilson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
:green_fuck: sam to robiles ??watpie ty nie masz takich zdolnosci przeciez
a niech mi ktos powie czy ktos ma taka plakietke?? w aucie czy gdzie to bylo dawane bo tego jest tak malo ze zastanawiam sie powaznie czy to w ogole dawali do auta...
a niech mi ktos powie czy ktos ma taka plakietke?? w aucie czy gdzie to bylo dawane bo tego jest tak malo ze zastanawiam sie powaznie czy to w ogole dawali do auta...
Ostatnio zmieniony śr wrz 23, 2009 00:15 przez emilson, łącznie zmieniany 1 raz.
never ending story
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
Takie plakietki dawali tylko w GTI TDI 20 Jahre na rynek austryjacki.
A klameczki wyszły miodzio
A klameczki wyszły miodzio
Ostatnio zmieniony śr wrz 23, 2009 10:48 przez navwiedzony, łącznie zmieniany 1 raz.
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
- golfer_1984
- VW Baron
- Kontakt:
klameczki wygladają spoko
MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
pare rzeczy mnie interesi
-skad dorwac takie amerykanskie blachy?
-skad masz ta polska blache pasujaca na tylnia klape us (bo oryginalnie maja wieksza czcionke - widzialem na summercasparty takie ale byly one bez tego hologramu wiec jak jest z przekladem)?
pozdro
-skad dorwac takie amerykanskie blachy?
-skad masz ta polska blache pasujaca na tylnia klape us (bo oryginalnie maja wieksza czcionke - widzialem na summercasparty takie ale byly one bez tego hologramu wiec jak jest z przekladem)?
pozdro
Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2009 16:33 przez kris823, łącznie zmieniany 1 raz.
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
np z allegro ja akurat dostałem od kolegi z miastakris823 pisze:-skad dorwac takie amerykanskie blachy?
to jest wytłaczana blacha [co chwile mnie za nią ścigają :/ ] hologram można załatwić ale i tak sie czepiają ze nie wymiarowa :/kris823 pisze:skad masz ta polska blache pasujaca na tylnia klape us
- Mastercinek
- VR6SyncroManiac
- noname_conek
- Gadatliwa bestia