VW Corrado ABF by Reaper
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- mustang877
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No, no, no bardzo ładne cacko
Mało oglądałem Corrado na forum, ale kilka widziałem i powiem z ręką na sercu, że to jest najładniejsze jakie widziałem. Jak dla mnie ideał. Fela super pasuje - jest piękna. Kolorek cudo. Lampy tylne całe czerwone świetnie pasują do całości.
Jak dla mnie jest to IDEAŁ, więc bym nic nie ruszał. Można by pomyśleć nad przednimi lampami z ringami, ale nie cleary bo by tu nie pasowały. Ale chyba już bym nic nie ruszał. Daj fotki wnętrza.
A po co zdesie zmieniać? Czym się ten nowy typ różni?
Mało oglądałem Corrado na forum, ale kilka widziałem i powiem z ręką na sercu, że to jest najładniejsze jakie widziałem. Jak dla mnie ideał. Fela super pasuje - jest piękna. Kolorek cudo. Lampy tylne całe czerwone świetnie pasują do całości.
Jak dla mnie jest to IDEAŁ, więc bym nic nie ruszał. Można by pomyśleć nad przednimi lampami z ringami, ale nie cleary bo by tu nie pasowały. Ale chyba już bym nic nie ruszał. Daj fotki wnętrza.
A po co zdesie zmieniać? Czym się ten nowy typ różni?
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
jarekkoval, kak wiela za podsufitke? jaki kolor?
Xabingo, dzieki, dla takich wlasnie slow warto wypruwac sobie zyly, warto nabawic sie odlezyn lezac pod autem
Co do przerobki na nowy typ to zdesie bym sobie odpuscil, bo roznia sie naprawde szczegolami
Xabingo, dzieki, dla takich wlasnie slow warto wypruwac sobie zyly, warto nabawic sie odlezyn lezac pod autem
Co do przerobki na nowy typ to zdesie bym sobie odpuscil, bo roznia sie naprawde szczegolami
[img]http://img62.imageshack.us/img62/2937/sigexplo.jpg[/img]
Najprawdopodobniej masz taki gust jak ja. A felg to czasem nie zmieniaj bo są świetne i nie słuchaj tych co mówią - zmień na inne, bo zawsze jest ktoś taki co mu coś nie przypasiReaper pisze:Xabingo, dzieki, dla takich wlasnie slow warto wypruwac sobie zyly, warto nabawic sie odlezyn lezac pod autem
Reaper, teraz to zajmij się wnętrzem - fotele Recaro, ramki DIDO na zegary, elektryczne szyby itd...
Słuchaj nie widziałeś auta na żywo przecież A ja uważam, że to auto zasługuje na lepszą felgę i Reaper o tym wie Poza tym co to za ramki DIDO?Xabingo pisze:Najprawdopodobniej masz taki gust jak ja. A felg to czasem nie zmieniaj bo są świetne i nie słuchaj tych co mówią - zmień na inne, bo zawsze jest ktoś taki co mu coś nie przypasiReaper pisze:Xabingo, dzieki, dla takich wlasnie slow warto wypruwac sobie zyly, warto nabawic sie odlezyn lezac pod autem
Reaper, teraz to zajmij się wnętrzem - fotele Recaro, ramki DIDO na zegary, elektryczne szyby itd...
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
- KarolMalbork
- Mały gagatek
- Kontakt:
No, ale na fotach wszystko super widać. Reaper wie , że to bryka już ma IDEALNĄ felgę. Więc jak coś jest idealne to po co zmieniać? Felgi zostawić i bawić się wnętrzem teraz...Słuchaj nie widziałeś auta na żywo przecież A ja uważam, że to auto zasługuje na lepszą felgę i Reaper o tym wie Poza tym co to za ramki DIDO?
Ramki DIDO: http://dido.win.pl/sklep2/corrado-p-342.html
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
GoBoss_malbork, Prosze moderatorow o usuniecie powyzszego posta bo to pomowienia jakies
Xabingo, zadnych wynalazkow nie bedzie, jak przyjdzie czas na srodek to bedzie 100% oryginal (oprocz boczkow na glosniki), pozniej moze obszyje skora.
KarolMalbork, szczerze mowiac to gila mnie to Dawaj lampy to zrobie jaki kolor chcesz
Xabingo, zadnych wynalazkow nie bedzie, jak przyjdzie czas na srodek to bedzie 100% oryginal (oprocz boczkow na glosniki), pozniej moze obszyje skora.
KarolMalbork, szczerze mowiac to gila mnie to Dawaj lampy to zrobie jaki kolor chcesz
[img]http://img62.imageshack.us/img62/2937/sigexplo.jpg[/img]