Daj mi i o flacghe zakład że wejde powyżej 9 litrówrafekde pisze:no niestety nie moge sie zgodzic, moge dac moje auto do testow, nie da sie wyjsc powyzej 8,5 litra,
JAKIE POWINNO BYC ZUZYCIE PALIWA W GOLFIE 2-1.3 GAZNIK
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
oczywscie ze jest to mozliwe, ale mi sie nie udalo, moze nie butuje ale uwazam ze nie jestem zawali-droga:)tauka pisze:Daj mi i o flache zakład że wejde powyżej 9 litrów
Moge powiedziec. . przykro mi ze wasze Golfy 1.3 tyle benzolu / gazu pala, bylo kupic jakiego 1.6
czarne samochody sa najszybssze i najmniej pala hehehe
________pozdrawiam
PS mam zlamana antenke, a to zawsze mniejszy opor powietrza
SPRZEDAM 4 opony letenie VREDESTEIN 185/60 R14 MODEL HI-TACK z czarnymi felgami stalowymi do golfa
to juz kolega tauka ma szanse na dwie flachynobel pisze:mój tak średnio kolo 7.5-8 pali, jezdze przewaznie w miescie, zdarzalo sie ze potrafilem zejsc do 6.5 w miescie, a trasa okolo 6 i wzyz zalezy jak jezdze
ja sie zgadzam, najlepszy jest golf Mk2 1.3 nz z 89 roku najlepiej czarnytauka pisze:NZ jest lepsiejsza niż 1.6 na gaźniku
_________________pozdrawiam
SPRZEDAM 4 opony letenie VREDESTEIN 185/60 R14 MODEL HI-TACK z czarnymi felgami stalowymi do golfa
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Widzę odrobine kpiny. Ja nie mówię, że tyle nie palą. Mój tez tyle pali jak sobie tak spokojnbie latam po mieście. Jak nie wkręcam go na wiecej niż 3000 obr to tak do osmiu litrów się zmieszcze. Tylko,że jak nie żeżdzę szybko, tylko wolno latam wiec w tedy autko spala powyżej 9rafekde pisze:to juz kolega tauka ma szanse na dwie flachy
odrazu kpiny, wiem ze silnik silnikowi nie rowny takze prawda jest taka pali jak sie trafi, a widze ze jednak nie jestem sam z tym moim malym spalaniem co z radosica moglem zaznaczyc bo wszsyscy tylko narzekaja ile to on pali jaki to on zly...tauka pisze:Widzę odrobine kpiny
zgodze sie na drobna ironie, ale nie na kpine
generlanie ten pan mi sie mniej podoba niz usta tej Pani ktora byla porzednio w towim pasku tauka
___________________pozdrawiam
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Cieszę się bardzorafekde pisze:generlanie ten pan mi sie mniej podoba niz usta tej Pani ktora byla porzednio w towim pasku tauka
Generalnie przy spokojnej jeździe te auta nie odznaczają się dużym spalaniem. Najgorsze jest jak ktos oszczedza na mechaniku i zamiast jechac na diagnostykę to reguluje domowym sposobem. A później że duzo pali. Nie da rady samemu wyregulować przepływomierza (który jest podtawą dobrego spalania), bez odpowiedniego sprzetu, podobnie jest z zapłonem, chociaz tu już szybciej. Ja tam wole jechac do diagnosty i zapłacić nawet raz na pół roku 50 PLN za regulację, niż się marac że za duzo pali.
[ Dodano: Czw Lut 09, 2006 21:08 ]
Ja mam antenke klejon na szybę, wiec wogóle nie stawia ona oporu powietrzarafekde pisze:PS mam zlamana antenke, a to zawsze mniejszy opor powietrza Razz
noi wszystko, nic dodać nic ująćtauka pisze:Najgorsze jest jak ktos oszczedza na mechaniku i zamiast jechac na diagnostykę to reguluje domowym sposobem. A później że duzo pali.
_________________pozdrawiam