mam problem w mk II 1.6 PN
cieknie płyn chłodzący z kolektora ssącego(jak na zdjęciu zapożyczonym z allegro i 1.8 ) da się to jakoś zaspawać czy trzeba wymienić? skąd tam jest płyn????czy możne to coś innego?? cieknie i ubywa płynu chłodzacego

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

odpinasz gaznik , odpinasz wszsytko od gaznika, zdejmujesz osłone plastikowa , zeby jak najmniej zajmowało miejsca to wszystko, no i pozniej łapiesz klucz imbus 6mm ( długi ) i odkrecasz 6 srub
 odpinasz gaznik , odpinasz wszsytko od gaznika, zdejmujesz osłone plastikowa , zeby jak najmniej zajmowało miejsca to wszystko, no i pozniej łapiesz klucz imbus 6mm ( długi ) i odkrecasz 6 srub  troszke jest celowania, ale jak masz anielskie nerwy to dasz rade sobie
 troszke jest celowania, ale jak masz anielskie nerwy to dasz rade sobie  ja pomagałem sobie niedawno lustrkiem i latarka
 ja pomagałem sobie niedawno lustrkiem i latarka  4 sruby * po 2 zew z kazdej strony widac, a kolejne sa schowane pod kolektorem i tam zaczyna sie jazda
 4 sruby * po 2 zew z kazdej strony widac, a kolejne sa schowane pod kolektorem i tam zaczyna sie jazda  mało miejsca ,  jak juz trafisz w dziure to dokladnie sprawdz czy klucz siedzi dobrze, bo jak obrobisz srub to juz tylko wyciagniecie silnika Ci pomoze chyba tylko
 mało miejsca ,  jak juz trafisz w dziure to dokladnie sprawdz czy klucz siedzi dobrze, bo jak obrobisz srub to juz tylko wyciagniecie silnika Ci pomoze chyba tylko 
 tam to juz loteria
 tam to juz loteria  albo sie odkręci , albo sie ukręci
 albo sie odkręci , albo sie ukręci  
  ( jak sie okazało , to nie musialem tego wyciągac bo dalo sie nagwintowac bez demontazu
 ( jak sie okazało , to nie musialem tego wyciągac bo dalo sie nagwintowac bez demontazu  )
 ) jak wszsytko idzie po koleji i bez komplikacji , to robota nie jest ciezka, tylko trzeba sie nawyginac nad autem
 jak wszsytko idzie po koleji i bez komplikacji , to robota nie jest ciezka, tylko trzeba sie nawyginac nad autem 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 71 gości