Osłona tarcz tył rdza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Osłona tarcz tył rdza
Witam
Wczoraj wymieniałem klocki z tyłu w bora 99 (jak ktos planuje to bez francuza i łańcucha do odkrecania filtra oleju niech nie podchodzi) i zobaczyłem że rdza zjadła osłone tarcz hamulcowych. Ktoś może wymieniał i wie jaki to mniej wiecej koszt?
Wczoraj wymieniałem klocki z tyłu w bora 99 (jak ktos planuje to bez francuza i łańcucha do odkrecania filtra oleju niech nie podchodzi) i zobaczyłem że rdza zjadła osłone tarcz hamulcowych. Ktoś może wymieniał i wie jaki to mniej wiecej koszt?
zaspany pisze:osłone tarcz hamulcowych.
w ASOMac_Abra pisze:gdzie to można kupić w tej cenie?
1J0615611D (strona lewa)
wpisz nr do GAJOS.COM.PL - cena 31złwasiak pisze:kolo 75 zl za szt to jeszcze widzialem

Ostatnio zmieniony pt wrz 18, 2009 19:21 przez kiss, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mac_Abra
- Użytkownik
- Kontakt:
Kurcze, a czy ktoś ma fotki tych elementów? Bo się trochę rozpędziłem, a do IV generacji są pewnie inne niż u mnie - potrzebuję do Golfa II lub III.
Sprawdziłem i to jest jednak inny nr części ale w sumie jest jakaś szansa, że są na tyle podobne, że można je np. jakoś zaadoptować... bo zaciski hamulcowe różniły się niewiele.
A czy ktoś może sprawdzić, czy i za ile w tym GAJOS.COM.PL mają osłony do mkII? Bo mi jakieś logowanie wyskakuje. Numery blach:
191 615 611
191 615 612
?
Sprawdziłem i to jest jednak inny nr części ale w sumie jest jakaś szansa, że są na tyle podobne, że można je np. jakoś zaadoptować... bo zaciski hamulcowe różniły się niewiele.
A czy ktoś może sprawdzić, czy i za ile w tym GAJOS.COM.PL mają osłony do mkII? Bo mi jakieś logowanie wyskakuje. Numery blach:
191 615 611
191 615 612
?

Operejszyn Golf II 1.3 NZ -> 3F "GT" in progresss