Ogrzewanie tylnej szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ogrzewanie tylnej szyby
Witam mam następujący problem, nie grzeje tylna szyba, gdy włączam to przy włączniku zapala się żólta lampka, wszystkie bezpieczniki OK, przy szybie na zaciskach napięcia brak, czy może jest jakiś uszkodzony przekaźnik po drodze. Proszę o poradę. Z góry dziękuję
- Paweł Marek
- V.I.P.
jest przekaźnik ale obsługuje sporo innych rzeczy, jak dmuchawa nawiewów na przykład, albo halogeny. Więc jak te rzeczy działaja to patrz jeszcze raz czy kabel się nie złamał w przejściu do klapy, drugi masowy również jest, brązowy
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
Witam ja mam taki problem ze zerwalem badziewiaska folie z tylu i jak to teraz mozna naprawic aby spowrotem dzialala podgrzewana szyba;) liczylem sie z tym ze raczej sie zepsuje, ale chcialbym ja zrobic
Było Mk3 GTI: viewtopic.php?t=239772" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
ok dzieki
Było Mk3 GTI: viewtopic.php?t=239772" onclick="window.open(this.href);return false;