Gumy stabilizatora Lemforder - gdzie kupić - szukam sklepu.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gumy stabilizatora Lemforder - gdzie kupić - szukam sklepu.
Witam.
Mam do wymiany tuleje gumowe stabilizatora w MK4. Średnica 23mm. Szukam Lemfordera i nie mogę znaleźć. Pytam po sklepach i mają tylko febi.
Może ktoś zna sklep w internecie gdzie mógłbym kupić gumy tej firmy?
Mam do wymiany tuleje gumowe stabilizatora w MK4. Średnica 23mm. Szukam Lemfordera i nie mogę znaleźć. Pytam po sklepach i mają tylko febi.
Może ktoś zna sklep w internecie gdzie mógłbym kupić gumy tej firmy?
z tego co sie orientuje Lemforder nie robi tych gum niestety... ;/ ale podjedz sobie do serwisu i kup OE bo na pewno duzo nie kosztuje Febi tez nie jest zły smiało jego tez mozesz założyć.
nr OE 1J0 411 314G lub 1J0 411 314T
nr FEBI 14718
[ Dodano: Sro Wrz 16, 2009 14:24 ]
MKool, Lemforder robi dla VW części na pierwszy montaz
nr OE 1J0 411 314G lub 1J0 411 314T
nr FEBI 14718
[ Dodano: Sro Wrz 16, 2009 14:24 ]
MKool, Lemforder robi dla VW części na pierwszy montaz
Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 14:27 przez kawowy19, łącznie zmieniany 1 raz.
akurat IC wcale nie jest taki rewelacyjny jesli chodzi o części lemfordera a tych gum takze nie ma Według moich informacji na naszym rynku nie są dostępne te gumy z Lemfordera...
Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 14:55 przez kawowy19, łącznie zmieniany 1 raz.
Podzwoniłem jeszcze tu i tam i rzeczywiście Lemforder chyba nie robi tych gum. W każdym bądź razie tak mówili sprzedawcy. Jedynie co robi to elementy metalowo gumowe. Co do Febi to nie kupię, nie wezmę nawet jakby mi dawali za darmo. W poprzednim golfie II po 3 miesiącach potrafiła się rozwalić metalowo-gumowa tuleja wahacza. Ogólnie to je wymieniałem prawie 2 razy do roku. Może i to dlatego że drogi u mnie w mieście są jakie są ( dziurawe), ale jakoś mimo wszystko nie mam zaufania do tej firmy.
W jakimś internetowym sklepie niby mają oryginalne... zamówiłem i zobaczymy co to przyjdzie i co jest warte.
Dzięki i pozdrawiam.
W jakimś internetowym sklepie niby mają oryginalne... zamówiłem i zobaczymy co to przyjdzie i co jest warte.
Dzięki i pozdrawiam.
To też Ci pisałemMarek09 pisze:Podzwoniłem jeszcze tu i tam i rzeczywiście Lemforder chyba nie robi tych gum. W każdym bądź razie tak mówili sprzedawcy.
To jest nieprawda bo gumy na stabilizator np. do MK3 są dostepne bez problemu z Lemfordera a tez są całe gumoweMarek09 pisze:Jedynie co robi to elementy metalowo gumowe.
[ Dodano: Sro Wrz 16, 2009 17:01 ]
dlatego jesli jest mozliwe to tylko Lemforder trzeba zapłacić ale to wytrzmuje.Marek09 pisze:Ogólnie to je wymieniałem prawie 2 razy do roku
Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 17:00 przez kawowy19, łącznie zmieniany 1 raz.
- roboform550
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Gumy na stabi to tylko brać w serwisie
ja wymieniałem 2 razy po kilku dniach z powrotem trzeszczało jak stary tapczan
kupiłem w ASO 54 zeta i cichutko i nic nie wali ani nie stuka
nie brać zamienników
ja wymieniałem 2 razy po kilku dniach z powrotem trzeszczało jak stary tapczan
kupiłem w ASO 54 zeta i cichutko i nic nie wali ani nie stuka
nie brać zamienników
-Tato czy ten samochód jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....