lampy firmy SONAR
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
no to pewnie wg kolegi znaczy ze w sonarze mk3 xenon legalny
Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 13:09 przez MAPET, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Hehe raczej nie
W Sonarach mam zestaw hid 4300 K. Na przeglądzie nie było problemów ponieważ mam spryski lecz diagnosta zaraz powiedział że brakuje autopoziomowania
W Sonarach mam zestaw hid 4300 K. Na przeglądzie nie było problemów ponieważ mam spryski lecz diagnosta zaraz powiedział że brakuje autopoziomowania
Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 13:09 przez Tomek77-89, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Ma tylko trzeba rzeźbić żeby założyć ori silniczki.Tomek77-89 pisze:, Sonar również ma elektryczną regulację świateł, wystarczy tylko zamontować silniczki z ori lampy
Oczywiście. Tylko, że w FK wchodzi bez problemu xenon pod H1. A w Sonarze trzeba rzeźbić.MAPET pisze:to ze sa opcje regulacji silniczkiem nie znaczy ze mozesz ladowac do niej xenon
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Sonar również ma elektryczną regulację świateł, wystarczy tylko zamontować silniczki z ori lampy
Ma tylko trzeba rzeźbić żeby założyć ori silniczki.
Nic nie trzeba rzeźbić. Wystarczy wyjąć zaślepki silniczków i wstawić silniczki :green_fuck:
Ma tylko trzeba rzeźbić żeby założyć ori silniczki.
Nic nie trzeba rzeźbić. Wystarczy wyjąć zaślepki silniczków i wstawić silniczki :green_fuck:
Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 13:14 przez Tomek77-89, łącznie zmieniany 1 raz.
ale ty glupoty piszesz... chlopie...Tomek_0181 pisze:Ma tylko trzeba rzeźbić żeby założyć ori silniczki.Tomek77-89 pisze:, Sonar również ma elektryczną regulację świateł, wystarczy tylko zamontować silniczki z ori lampyOczywiście. Tylko, że w FK wchodzi bez problemu xenon pod H1. A w Sonarze trzeba rzeźbić.MAPET pisze:to ze sa opcje regulacji silniczkiem nie znaczy ze mozesz ladowac do niej xenon
nic nie trzeba rezbic w sonarach by dac silniczek!
a co za rozniaca jeest w tym fk ze tam wchodzi xenon a do sonara nie? przeciez to tak jak zarowka...
poza tym FK ma H7 a nie H1 kolego...
przemysl swoje wypowiedzi bo wydaje mi sie ze malo wiesz a probujesz cos udowodnic ze wiesz bardzo duzo...
-
- Nowicjusz
Hmm... to dobrze, bo mam zamiar niedługo założyć w Golfie ringi, pewnie FK. Jak pisałem wcześniej, mam doświadczenia z Sonarami jeszcze z Astry - niestety w tych lampach trzeba było rzeźbić pod ori silniki. I pod xenon. W każdym razie, Sonary mają u mnie jedno określenie - piękne ale badziewne. Odwrotnie niż FK. W każdym razie, lampy soczewkowe i brak xenonu to nieporozumienie jeśli chodzi o komfort jazdy nocą. No ale cóż, tuning nie zawsze idzie w parze z komfortem. Pozdrówka!Tomek77-89 pisze:Nic nie trzeba rzeźbić. Wystarczy wyjąć zaślepki silniczków i wstawić silniczki :green_fuck:
jak na soczewce dobrze ustawi to nie swieci
wszystko trzeba z glowa
zreszta odeszlismy od tematu o xenonie bylo mase razy tutaj to nie TEN TEMAT wiec koniec OT
wszystko trzeba z glowa
zreszta odeszlismy od tematu o xenonie bylo mase razy tutaj to nie TEN TEMAT wiec koniec OT
- RafaelloW007
- Forum Master
mialem sonary jeszcze pare dni temu, teraz zmienilem na projektory i nie zaluje. W sonarach- wykonanie srednie, odblysniki lataja, ringow w dzien prawie wogole nie widac, ale jedno co trzeba przyznac to soczewka swiecila super. Generalnie nie polacam.
Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 19:43 przez RafaelloW007, łącznie zmieniany 1 raz.