witam.
potrzebuje nr części do golfa III 1.4 ABD(z etki):
-uszczelki pokrywy zaworów,
-popychaczy zaworowych.
Jakie firmy produkujące powyższe części najlepiej wybrać???
pozdrawiam i dziękuję za pomoc
uszczelka i szklanki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: VW Golf VII 1.4 TSI
- Silnik: CXSA
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
jeżeli chodzi o uszczelkę to nie pamiętam nazwy firmy, ale wiem, że pakowana jest w blistrze razem z trzeba gumowymi uszczelkami pod śrubkiJakie firmy produkujące powyższe części najlepiej wybrać???
cieknie? - ja miejsca styku uszczelki dokładnie odtłuściłem benzynką ekstrakcyjną i posmarowałem czerwonym silikonem temperaturowym (do 350stopni) - oczywiście z umiarem, aby silikon nie dostał się do oleju) i teraz jest suchutkorobert14-83 pisze:-uszczelki pokrywy zaworów,

Ostatnio zmieniony pn wrz 14, 2009 18:05 przez prezesik25, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja proponuje uszczelke firmy Elring a popychacze firmy INA.robert14-83 pisze:Jakie firmy produkujące powyższe części najlepiej wybrać???
Numerow niestety nie mam. W kazdym porzadnym sklepie moto powinni znalezc w katalogu odpowiednie do Twojego silnika

Ostatnio zmieniony pn wrz 14, 2009 18:21 przez Gashkas, łącznie zmieniany 2 razy.
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: VW Golf VII 1.4 TSI
- Silnik: CXSA
- Paweł Marek
- V.I.P.
masz internetową wersję katalogu części ETKA pod adresem vagcat.com rejestrujesz się za darmo i szukasz co chceszrobert14-83 pisze:czyli producentów już wiem a numery???
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.