Jaka rozpórka przednia-górna do Mk3 2.0 8v GTi silnik 2E

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Gawior
Forum Master
Forum Master

Jaka rozpórka przednia-górna do Mk3 2.0 8v GTi silnik 2E

Post autor: Gawior » ndz wrz 13, 2009 20:39

Chcę kupić rozpórkę kielichów do mojego Mk3, dodam że auto przybyło niedawno z Niemiec z gwintem. Chciałbym trochę usztywnić moje autko bo nie chcę żeby się "rozeszło" na naszych drogach :p . Mieszkam w Częstochowie i w sklepie ( chyba jedynym co mają/mieli takie rzeczy ) co wcześniej pytałem o rozpórkę powiedzieli mi że firma od której je zamawiali ( Jacky Auto Sport ) wycofuje się z produkcji rozpórek. Więc zostaje mi Allegro ale nie wiem jaka pasuje do mojego autka, a sprzedawcy zachwalają swoje i mówią że będzie pasować na 100%. Z doświadczenia kolegi wiem ( posiada inne auto ) że tak nie jest i 3 rozpórki leżą mu w garażu i żadna nie pasuje, a każda z nich miała.
Tu wilka prośba do Was Forumowiczów. Prosił bym o link do aukcji z rozpórką pasującą do mojego auta.

wojtas4589
Wamia Mazury
Auto: Golf V
Silnik: BKC
Kontakt:

Post autor: wojtas4589 » ndz wrz 13, 2009 21:06

do 16V i VR6 jest inna, a do Twego chyba najzwyklejsza rozpóreczka pasuje

Awatar użytkownika
Gawior
Forum Master
Forum Master

Post autor: Gawior » ndz wrz 13, 2009 21:30

Ja odnoszę takie wrażenie że nad kolektorem ssącym albo między nim a grodzią rozpórka nie przejdzie.

Jeżeli "każda" to prosił bym konkretnie o link z allegro, która się nada i będzie w miarę dobrze się sprawowała co to się nie połamie po dwóch łukach na torze.

http://media.photobucket.com/image/golf ... 116571.jpg

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » ndz wrz 13, 2009 21:44

Proszę przykład z fotką do 2E. Poruszany jest cęsto temat zbiorniczka że przeszkadza, do dobrych rozpórek dostaniesz dodatkowu uchwyt na zbiorniczek plynu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=89297

widzę że znalazłeś wyżej tą samą fotkę, ale w temacie masz nazwę firmy
Ostatnio zmieniony ndz wrz 13, 2009 21:47 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 3 razy.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”