airbag czy uwale sterownik

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

safik25
Mały gagatek
Mały gagatek

airbag czy uwale sterownik

Post autor: safik25 » czw wrz 10, 2009 20:56

Witam mam pytanie kupiłem samochód ze zły sterownikiem (sensorem) Airbag był podmieniony dzięki jednemu z forumowiczów udało się ustalić prawidłowy(podziękowania :pub: ) 1C0 909 605A
i allegro wczoraj kupione dziś już jest,mam zamiar się zabrać w sobotę za to,ale mam problem gdybym chciał sprawdzić (poduszki są ale może coś jeszcze nie tak )przez OBD2 i programik z neta np. VAG 411 to czy jest możliwość że uwale ten sterownik 1C0 909 605A czy mogę sobie śmiało sprawdzać ?

"Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżke, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości, gdy prosisz o urlop."

Awatar użytkownika
Sztomel
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy

Post autor: Sztomel » pt wrz 11, 2009 01:08

safik25 pisze:czy jest możliwość że uwale ten sterownik 1C0 909 605A czy mogę sobie śmiało sprawdzać ?
wg danych dostępnych na forach i necie felerne były sterowniki o nr 6Q0 909 605 i ten sam z końcówką "A" a obecnie zostały wycofane i zastąpione pozbawionymi tej wady sterownikiem, który podałeś więc wychodzi, że można go bezpiecznie odczytywać Vagiem,
tu masz potwierdzenie : http://www.dte.com.pl/index.php?id=ap

Obrazek

safik25
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: safik25 » pt wrz 11, 2009 09:11

super to chciałem wiedzieć
pozdrawiam

"Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżke, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości, gdy prosisz o urlop."

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”