Witam
Kurcze dałem do diagnostyki ale nikt nie odpowiada a więc prosze szanowne grono tu może ktoś sie dopatrzy co jest nie tak lub co ok.
Wiem ze troszke lipa widać ale może ktoś troszke sie poswięci i dopatrzy co go boli.
Bede wdzięczny
Pozdro
ZC
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=264792
Prosze o ocene logów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Silnik: AHF
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Wiem ze to dziwne bo turbina jest po totalnej regeneracji.Tobi80 pisze:masz przeładowania na 1,5 bara prawie i do końca obrotomierza również troche za dużo pompuje , zaworek wysterowany na 94 % więc sobie z tym nie radzi i może ciąć ci dawki . a jak zachowuje się auto ?
Ma takie dziwne spadki mocy. Małe ale odczuwalne. Jak wcisne mu do dechy to niekiedy jedzie a niekiedy jak by mu czegoś brakowało. Tak jak piszesz. Coś musi sie przycinać. Tak jak by sie dusił. Myślałem ze to przepływka pomału ma dosyć.
Pozdro
ZC
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Turbo jest nie to samo. Stare zostawiłem u nich.Tobi80 pisze:może sztangę żle wyregulowali po czyszczeniu
Chce tez dodać ze przed wymianą turbawki zanim sie rozpadła też miał przymulenia. Po zmianie są jak by mniej odczuwalne ale też występuja a więc wydaje mi sie ze to nie wina turbo mimo tege ze za duzo wali. Bo i przed jak i po tez go coś dusi. Najbardziej jak dam mu do dechy. Nikiedy idzie a niekiedy coś go boli.
Nie wpada w tryb awaryjny.
Pozdro
ZC