Mocowania zdarzaka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mocowania zdarzaka
Witam. Mam zajewalisty problem, przedni zderzak szeroki mk2, czy sa jakies szanse by od czegos innego zamontowac te slizgi co sa do blotnika montowane gdzie zderzak sie wsuwa, juz nie mam serca ich znow wymieniac,pekaja i zaraz wisi zderzak, nie wiem moze od mk3 sprobowac??
Testowal to ktos kiedys, moze macie pomysla na ten ból ??
Pomozcie
[ Dodano: Wto Lut 07, 2006 15:42 ]
Nikt niema madrego pomysla na to??
Testowal to ktos kiedys, moze macie pomysla na ten ból ??
Pomozcie
[ Dodano: Wto Lut 07, 2006 15:42 ]
Nikt niema madrego pomysla na to??
Ostatnio zmieniony wt paź 09, 2007 20:13 przez GUPETTO, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane
- barteKKK03
- V.I.P.
tych plastików są chyba 2 rodzaje. proste i wycięte tak żeby pasowały na błotnik. kup te dobre, bo też miałem z tym problem. wycięte mają być
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
poszukaj oryginalnych slizgow a nie jakies podrobki to po 1 po drugie moze masz za nisko podkrecony zderzak jak zdemontowany jest te elementy belki co wchodza z podluznice i je dokreasz - na nich mozesz wyregulwoac wysokosc polozenia zdezaka moze jest z anisko i zdezak caly czas naciska na slizgi i w konsekwencji pekaja - zauwaz ze malo ludzi sie skarzy na taki efekt a maja powazn egleby w furkach co wzmaza drgania itp pozdro
Gdy kupowałem swego Gllfika 2 to miał wąskie zderzaki. Sam kupiłem kompletne szerokie zderzaki, które były razem z tymi bocznymi uchwytami w komplecie. Wszystko pasowało bez żadnych problemów, więc nie wiem w czym masz problem. Z autkiem trzeba się obchodzić tak samo jak z dziewczyną to znaczy, delikatnie i nic na siłę a wszystko bedzie pasowało bez problemu.
Życzę powodzenia.
Życzę powodzenia.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam wszystkich. Musze wymienić przednią belkę pod szeroki zderzak , i tu jest moje pytanie gdyż tymi samymi śrubami jest przykręcona inna poprzeczna bela , czy to jest belka pod silnikiem ? , trzeba ją przed odkręcaniem czymś dobrze podeprzeć ? czy można bezpiecznie odkręcać ,prosił bym o jakąś podpowiedz żeby sprawnie to zrobić.