Fajnie leży

Moderator: G0 Karcio
pczerniej pisze:no pięknie leży
barteKKK03 pisze:Jak będziesz tak jeździł to z dumą możesz wozić tabliczkę 'Fak arajd', hehe
Fajnie leży
hehe panowie z takim ustawieniem nierealne staje sie wyjechanie z parkingu a co dopiero dojechanie gdziekolwiek ,golfik na codzien smiga podniesiony nieco wyzejheyus1986 pisze:Witam niezle zes go opuscil na dul poprostu wymiata golfik teraz pozdro
rejden pisze:panowie z takim ustawieniem nierealne staje sie wyjechanie z parkingu a co dopiero dojechanie gdziekolwiek
rejden pisze:golfik na codzien smiga podniesiony nieco wyzej
ehh znasz mnie jak nikt inny :green_fuck:idgray pisze:z 9 cm pewnie wyżej
hehehe dzisiaj na wulkanizacji byla mala akcja z tym czyms na felgach w koncu udalo sie zatrzymac powietrze na dluzszy czasViriss pisze:Jaka opona ? Tam nie ma opony jak juz to durex albo gumka recepturka
jedna i druga opcja bedzie ok ,ale czarne podchodza mi bardziej...michael3 pisze:jak myslisz?
Szczególnie na Modrej i Szerokiej między 8-9 i 16-17 gdy rejden, jedzie/wraca z pracyszczep2008 pisze:haha już wiem przez kogo takie korki się tworzą![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości