Witam
Kupiłem Golfa 1,8 GTI który ,ma instalacje gazową,niestety od samego początku były problemy żeby zaczął jeździć na benzynie ,oczywiście winna był pompa paliwa którą wymieniłem ,następnie po wymianie nic się nie zmieniło,więc zacząłem szukać dalej ,najpierw wtryski wymieniłem ,też nic nie dało ,teraz nawet nie chcę pracować równo na gazie i nie chodzi na jednym garze ,wymienione świece,kable ,kopułka i nic ciągle to samo. Może ktoś z was wie co można jeszcze wymienić żeby autko zaczęło normalnie jeździć , bo ja nie mam już pomysłów .
Nie jeździ na benzynie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt:
tak filtr paliwa był wymieniany od razu jak tylko pompe wymieniałem
[ Dodano: 08 Wrz 2009 18:34 ]
Ja zdejmuje kabel ze świecy na trzecim cylindrze to nic się nie dzieje , a na innych jest różnica . Wymieniłem również wszystkie gumowe kable które były możliwe żeby nie łapał lewego powietrza. I nic ciągle to samo, nie wiem już co mam więcej robić.
[ Dodano: 08 Wrz 2009 18:34 ]
Ja zdejmuje kabel ze świecy na trzecim cylindrze to nic się nie dzieje , a na innych jest różnica . Wymieniłem również wszystkie gumowe kable które były możliwe żeby nie łapał lewego powietrza. I nic ciągle to samo, nie wiem już co mam więcej robić.
grek