Pojedyńcza Wycieraczka z przodu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pojedyńcza Wycieraczka z przodu
Wiem że ten temat już był ale jeśli ktoś miałby jakieś screeny jak to zrobić to bardzo bym prosił. Jak zrobiliście zaślepki na lewe ramie ?? Czy można je gdzieś kupić ??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
kurde a przed sekunda odpisywalem na taki sam temat.. ludzie szukacje troche!!!! przeciez o 1 wycieraczce bylo mase na tym forum!!!
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A nawet ja opisywałem jak to zrobic w temacie który podałFox_00,
Tak naprawdę zrobienie tej wycieraczki jest proste jak sex.przerabiając standartowe wycieraczki Element zaznaczony kółkiem wystarczy skrócić na długość tego elementu z passata z rocznika 88 i kulkę przy spawaniu obrócić na dół, a ten w prostokącie wypiłować tak,żeby cięgno o niego nie pukało i już po robocie.
Tak naprawdę zrobienie tej wycieraczki jest proste jak sex.przerabiając standartowe wycieraczki Element zaznaczony kółkiem wystarczy skrócić na długość tego elementu z passata z rocznika 88 i kulkę przy spawaniu obrócić na dół, a ten w prostokącie wypiłować tak,żeby cięgno o niego nie pukało i już po robocie.
albo wspawac w to co sie ppo silniku kreci blaszke 1 cm .. chyba nwet prosciej ale mi si enei chce rozpisywac bo bylo
http://www.mapet-TUNING.com
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Ryś Stepowy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: